Sairas narsisti

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Selviytynyt
Viestit: 9
Liittynyt: 07 Tammi 2018, 16:36

Sairas narsisti

Viesti Kirjoittaja Selviytynyt »

Tästä teemasta ei löydy oikein mistään tietoa. Onko teillä kenelläkään kokemusta siitä että narsisti sairastuu vakavasti? Että miten narsisti puhuu sairaudestaan, miten itse kokee sairauden, saako siitä puhua tai miten narsisti kohtaa kuoleman? Kun oman kokemukseni mukaan narsisti ei halunnut puhua mitään asiasta, aivan kun asiaa ei olisi ollut.

krassi
Viestit: 318
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Sairas narsisti

Viesti Kirjoittaja krassi »

Kokemukseni on sellainen, että ensin narsisti kieltää kaikki vakavat oireet eikä mene lääkäriin muiden kehotuksista huolimatta. Sitten kun oireiden takia on pakko mennä lääkäriin ja tulee varma diagnoosi, narsisti alkaa kehua sairaudellaankin.

murroksessa
Viestit: 15
Liittynyt: 11 Huhti 2018, 20:23

Re: Sairas narsisti

Viesti Kirjoittaja murroksessa »

Olen myös kuullut (ei omakohtaista kokemusta) että narsisti alkaa pyörittää elämää niin, että hän on se raukka kaikkien silmissä.
"katsokaa minua, taistelen syövän kanssa, silti olen paras isä ja paras aviomies" jotta ihmiset säälisivät mutta samalla nostaisivat narskua jalustalle.
Omalla sairaudella siis haetaan huomiota. Heikkoutta ei pidä näyttää, joten en tiedä mitä sitten tapahtuu tapauksissa jossa narsku on kuolemansairas.

krassi
Viestit: 318
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Sairas narsisti

Viesti Kirjoittaja krassi »

Yksi, melko iäkäs narsisti suhtautuu mielestäni kuolemaan niin kuin sitä ei olisi olemassakaan. Näyttäisi olevan asenne: "elän ikuisesti". Koska narsistit eivät osaa käsitellä tunteitaan, ajattelevat kuolemastakin pinnallisesti.

Vastaa Viestiin