Perhesurmista

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krassi
Viestit: 318
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Perhesurmista

Viesti Kirjoittaja krassi »

Eilen 23.1. Yle A-studiossa oli mielenkiintoinen keskustelu läheisen ihmisen surmaamisesta. Siinä tuli hyvin esiin myös se, miten väkivaltainen osapuoli kokee asian.

krassi
Viestit: 318
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Perhesurmista

Viesti Kirjoittaja krassi »

A-studiossa tuli myös ilmi, että parisuhdeväkivalta on heikosti tunnettua sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden kohdalla. Systemaattista koulutusta ei ole. Tällä foorumilla on monia tietäjiä narsismista. Siksi tulee ehkä väärä käsitys siitä, että asia olisi yleisesti jo tunnettu.

Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Perhesurmista

Viesti Kirjoittaja Venica »

Tässä on amerikkalainen perhe jossa mies tappoi tulevan ex-vaimonsa kämppäkaverin. Kaappasi vaimonsa, piti panttivankina ja kuristi kuoliaaksi. Sitten ampui itsensä. https://www.google.fi/amp/s/deadline.co ... 47175/amp/

Tää Debby Constantino sanoi että mies kontrolloi häntä ja hänen tyttönsä myös. Tytöllä vaikuttaa olevan samanlaisia vinkeitä kuin isällään. Esim. Julkaisi näin faceseinällään vanhempien kuoleman jälkeen:
“This is Mark and Debby’s daughter. None of you knew my family or the abuse we lived through. My daddy is in Heaven watching out for me and my sister. My mother is burning in Hell where she belongs,” Raquel Constantino said today.

Jotenki kuulostaa, että tyttö on aivopesty ajattelemaan noin..

Tää pariskunta tullut tutuksi ghost adventures ohjelmasta. Varmasti jonkinlainen.narsisti psykopaatti toi Mike ollu. Zak tää ghost adventures ukko oli samaan aikaan tekemässä omaa elokuvaa tuosta demon housesta. Itse jäin eilen miettimään onko tää talo.vaikuttanu tai muu.negatiivinen vaikuttanu pariskuntaan, vaan taitaa olla vaan.narsismi kyseessä kun luin lisää.

Siellä monet asukkaat yms.ovat tehneet itsemurhan, saaneet sairauskohtauksia, kun zak teki tätä elokuvaa. Siitä on lastensuojelukeissi.myös.jossa lastensuojelu täti näki, kun tää perhe joka asui talossa,.siinä perheen pieni lapsi käveli takaperin.pitkin seinää. Kannattaa katsoa se dokumenttielokuva.

Oon tällainen kummitushörhö vielä kaiken luontaistuotehörhöilyn ohella. Mielenkiintoista. Mutta halusin myös teille tuoda miten sairas tää maailma on.

Vastaa Viestiin