Ex-mies ja perheenjäseneni

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
kaarin
Viestit: 3
Liittynyt: 03 Elo 2019, 18:11

Ex-mies ja perheenjäseneni

Viesti Kirjoittaja kaarin »

Erosta kohta kaksi vuotta, mutta en pääse "narskusta" eroon. Itse laitoin lopullisen eron jälkeen estot päälle joka puolella, enkä puhunut hänelle enää. Olin onneksi juuri muuttamassa, joten hän ei tiennyt missä asun.
Joitain kuukausia erosta kuulin, että hänet on palkattu meidän perheyritykseemme töihin. Itse en välimatkan takia työskentele tällä hetkellä firmassa, mutta veljeni ja isäni kyllä.

Koko perheeni tietää mitä koin kyseisen miehen kanssa, eivätkä kolme siskoani ja äitini ole tekemisissä hänen kanssaan. Siskoni kehottivat eroamaan jo kauan ennen kuin uskalsin sen tehdä.

Nykyään kun tapaan isääni tai veljeäni, joudun kuuntelemaan mitä eksälleni kuuluu. Ja sitä kehujen määrää... Olipa käynyt veljeni kanssa lomamatkallakin. En nykyään juurikaan vietä enää aikaa veljeni kanssa, vaikka ennen olimme läheisiä. Olen alkanut vältellä isäni ja veljeni seuraa, koska en jaksa repiä haavoja auki. Nykyisen mieheni kanssa eivät ole tekemisissä, eivätkä ole osoittaneet kiinnostusta, mikä myös loukkaa minua, koska nykyinen mieheni, jonka kanssa olemme seurustelleet vuoden, on ns. "normaali" ja tukee henkistä hyvinvointiani, ei riko sitä.

Tavallaan annan eksäni "voittaa" sillä etten ole tekemisissä perheenjäsenteni kanssa. Joudun käymään terapiassa ja olen joutunut olemaan pois töistäkin huonon olon kasvaessa niin suureksi. :cry: Mainittakoon että olen kolmekymppinen, joten uran pitäisi olla "täydessä vauhdissa".