Kirjoitetaan mielipidekirjoitus

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krassi
Viestit: 335
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Kirjoitetaan mielipidekirjoitus

Viesti Kirjoittaja krassi »

Kirjoitetaan yhdessä mielipidekirjoitus lehdistöön. Onko halukkaita? Miltä kannalta asiaa pitäisi valottaa?
Jasmiini
Viestit: 78
Liittynyt: 16 Touko 2018, 13:41

Re: Kirjoitetaan mielipidekirjoitus

Viesti Kirjoittaja Jasmiini »

Ainakin näistä introverttinarsisteista pitäisi kirjoittaa, niistä löytyy tosi vähän tietoa.
Ymmällään
Viestit: 6
Liittynyt: 08 Elo 2019, 21:47

Re: Kirjoitetaan mielipidekirjoitus

Viesti Kirjoittaja Ymmällään »

Olen jo pitkään miettinyt samaa. Ihmiset eivät tiedä asiasta vieläkään riittävästi.
rikkimennyt
Viestit: 27
Liittynyt: 24 Huhti 2019, 20:45

Re: Kirjoitetaan mielipidekirjoitus

Viesti Kirjoittaja rikkimennyt »

Ainakin se, että uhrin kokemukset pitäis ottaa tosissaan, eikä vähätellä niitä esim terveydenhuollossa. Tai muutenkaan mediassa. Myöskin narsismin käyttämistä haukkumasanana pitäisi välttää, koska tökerö käytös ei vielä kerro, että ihminen olisi narsisti, vaan todellinen narsisti aiheuttaa todellista tuhoa lähipiirissään. Narsismia ilmiönä ei saisi siis vähätellä vaan antaa oikeaa tietoa enemmän. Ja myös keinoja, miten ilmiön tunnistaa ja miten mahd suojata itseään siltä.
Vastaa Viestiin