narsistin aiheuttamat tunnelukot

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Texmex
Viestit: 6
Liittynyt: 05 Elo 2017, 08:58

narsistin aiheuttamat tunnelukot

Viesti Kirjoittaja Texmex »

Aloin perehtyä noihin tunnelukkoihin tarkemmin koska elän uudessa parisuhteessa erottuani narsistisesta naisesta. Olen huomannut aikaisempien toimintamallien siirtyneen nykyiseen joilla ratkaisin ongelmia edellisessä suhteeessa. Ja ongelmia alkaa olla nyt nykyisessä.
Tein 2 tunnelukko testiä; parisuhde ja henkilökohtainen, tulos oli mielenkiintoinen. Henkilökohtaisessa oli 1 tunnelukko vahvuudeltaan keskivahva ja parisuhteen osalta 13 kpl vahvuudeltaan vahva tai erittäin vahva.
Johtopäätöksenä siis parisuhde narsistin kanssa voi aiheuttaa tunnelukkoja aikuisena, yleensä tunnelukkojen oletetaan muodostuvan lapsuudessa.