Väärät ilmiannot ja muu kiusaaminen

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Jeppejee
Viestit: 12
Liittynyt: 03 Helmi 2014, 08:02

Väärät ilmiannot ja muu kiusaaminen

Viesti Kirjoittaja Jeppejee »

Oli pakko muuttaa viestiä kun tajusin, että näitä pääsee lukemaan kuka tahansa...jopa nekin jotka eivät ole kirjautuneet käyttäjiksi foorumiin. Ja aloitusviesti oli sisällöltään liian paljastava. Joku olisi ihan varmasti tajunnut kenestä puhun.
Saatan kuulostaa vainoharhaiselta mutta näiden peröttömien ilmiantojen jälkeen ei enään jaksaisi enempää sekasotkua selvittää.
sartal
Viestit: 9
Liittynyt: 29 Huhti 2014, 18:28

Re: Väärät ilmiannot ja muu kiusaaminen

Viesti Kirjoittaja sartal »

En edes tiedä mitä olet aiemmin kirjoittanut, mutta ymmärrän tuon vainoharhaisuuden. Huomasin itse kirjoittaneeni asioita, jotka asianomaisille paljastaisi kuka täällä nimimerkin takana kirjoittelee! Ennen eroa vältin 2 vuotta kertomasta mitään kenellekään. En ystäville, en lääkärille, en kenellekään- en sanaakaan! Ja nyt pelkään paljastaa mitään missään, koska herra ex haastaa kaikki! Asianajajat, sossut, ystävät sekä tekee minusta lastensuojeluilmoituksia! Kaikki tämä, koska olen sulkenut hänet elämäni ulkopuolelle!!! VOI KYYNEL!!!

Ikävä kyllä tämä rotu jaksaa käräjöidä!!! Se, että epäilee ei taida olla edes vainoharhaisuutta vaan normaalia selviytymisviettiä. Mutta lopun elämän piina tämä on.... :(
Vastaa Viestiin