Väkivaltaiselta narsistilta turvaan muuttajat

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Mom
Viestit: 3
Liittynyt: 08 Touko 2014, 22:01

Väkivaltaiselta narsistilta turvaan muuttajat

Viesti Kirjoittaja Mom »

Hei,

Onko kukaan joutunut muuttamaan lapsensa kanssa toiselle paikkakunnalle suojellakseen lastaan ja itseään väkivaltaiselta, alkoholisoituneelta, lasta ja sinua vahingoittaneelta ja lapsen (ja sinun)väkivallalla/tapolla uhkailevalta lapsen biologiselta isältä (tai äidiltä).

Narsistien toiminnasta tietävänä voin sanoa, että ainoa tapa suojella lasta ja itseä on muuttaa niin kauas lapsen narsistisesta ja väkivaltaisesta biologisesta isästä (tai äidistä), että toivottavasti hän luovuttaa ja etsii jonkun muun uhrin (en toivo sitä kenellekään, mutta harva heistä muuttuu vaan etsii sen uuden hallittavan uhrin).

Laittakaa minulle myös sähköpostia osoitteeseen: lastenapu@gmail.com.
Olen lukenut kaiken mahdollisen oikeudenkäynneistä ja tavoista suojella lapsia väkivaltaiselta biologiselta isältä/äidiltä, että voisin mahdollisesti neuvoa ja auttaa apua tarvitsevia ja haluaisin olla vertaistukena kaikille uhreille myös. Minulla on henkilökohtaista kokemusta ja koulutukseni puolesta tietämystä narsisteista ja heidän ajattelumaailmasta ja toiminnasta. Oma vainoajani on toiminut lähes kaikkien narsismin asiantuntijoiden esimerkkitapausten tavoin ja näyttää tosiaan siltä, että heillä on samanlainen ajatusmaailma mitä he toteuttavat samoin kuin muutkin narsistit.

T: Mom
sartal
Viestit: 9
Liittynyt: 29 Huhti 2014, 18:28

Re: Väkivaltaiselta narsistilta turvaan muuttajat

Viesti Kirjoittaja sartal »

Hei,


voi kyllä. Tein juurikin niin kun tajusin, ettei muuta vaihtoehtoa ole. Erona sinuun se, että minun exäni ei ollut alkoholisti. Katkaisin välit kaikkiin meitä yhdistäviin ihmisiin. Suunnittelin asiaa kaksi vuotta kertomatta kenellekään.
Tirlittan
Viestit: 2
Liittynyt: 12 Kesä 2014, 19:16

Re: Väkivaltaiselta narsistilta turvaan muuttajat

Viesti Kirjoittaja Tirlittan »

Me jouduimme muuttamaan lasten kanssa turvallisempaan asuntoon,johon ei pääse sisälle hajottamalla ikkunaa tai ovea.Harmittaa kun en uskonut tilannetta muutettaessa niin pahaksi että olisin järjestänyt salaisen osoitteen,arvelin että lukittu rapun ovi ja asunto ylimmistä kerroksista riittäisi,mutta näitäkään pelkoja ei olisi jos osoite olisi salainen.Mies asuu kaukana,mutta jos hän "saa päähänsä" tulla "kostoretkelle" niin mitä tahansa voi taas tapahtua.Puhelinnumero on tietenkin muutettu salaiseksi,sähköpostiin laitettu esto ja FB-tili piti lopettaa,koska hän loi jatkuvasti uusia profiileja jotta pystyi lähettämään viestejä ennenkuin sain estot laitettua.Profiileja on nyt kymmenkunta.Ainut mitä hän on keksinyt tehdä nyt,on mustamaalaaminen ja uskomattomien valheiden levittäminen minusta.Silloin tällöin joku tuntematon ottaa yhteyttä että tiedänkö mitä soopaa hän minusta levittää.Moni on sanonut ettei usko niitä.
Yksinkö
Viestit: 4
Liittynyt: 10 Heinä 2014, 10:50

Re: Väkivaltaiselta narsistilta turvaan muuttajat

Viesti Kirjoittaja Yksinkö »

Entä kun lapsesta on yhteishuoltajuus? En voi niin vain muuttaa lapsen kanssa pois, kyllähän se toisen sana siinä painaa :( Vaikkei suoranaisesti olisi (enää) minua / lasta kohtaan väkivaltainen, niin teoillaan aiheuttanut kaikenlaista ja varmasti ihmisen saaminen elämästä kokonaan pois toisi vasta lopulta rauhan.. mutta se ei ehkä vain ole mahdollista? Kuitenkin lapsella on oikeus kumpaankin vanhempaansa enkä haluaisi lapselleni sitä ettei ole tekemisissä toisen vanhempansa kanssa, mutta kun tämä etävanhempi aiheuttaa teoillaan mielipahaa (vähintään) :(
Vastaa Viestiin