Sivu 1/1

Väkivaltaiselta narsistilta turvaan muuttajat

Lähetetty: 11 Touko 2014, 12:38
Kirjoittaja Mom
Hei,

Onko kukaan joutunut muuttamaan lapsensa kanssa toiselle paikkakunnalle suojellakseen lastaan ja itseään väkivaltaiselta, alkoholisoituneelta, lasta ja sinua vahingoittaneelta ja lapsen (ja sinun)väkivallalla/tapolla uhkailevalta lapsen biologiselta isältä (tai äidiltä).

Narsistien toiminnasta tietävänä voin sanoa, että ainoa tapa suojella lasta ja itseä on muuttaa niin kauas lapsen narsistisesta ja väkivaltaisesta biologisesta isästä (tai äidistä), että toivottavasti hän luovuttaa ja etsii jonkun muun uhrin (en toivo sitä kenellekään, mutta harva heistä muuttuu vaan etsii sen uuden hallittavan uhrin).

Laittakaa minulle myös sähköpostia osoitteeseen: lastenapu@gmail.com.
Olen lukenut kaiken mahdollisen oikeudenkäynneistä ja tavoista suojella lapsia väkivaltaiselta biologiselta isältä/äidiltä, että voisin mahdollisesti neuvoa ja auttaa apua tarvitsevia ja haluaisin olla vertaistukena kaikille uhreille myös. Minulla on henkilökohtaista kokemusta ja koulutukseni puolesta tietämystä narsisteista ja heidän ajattelumaailmasta ja toiminnasta. Oma vainoajani on toiminut lähes kaikkien narsismin asiantuntijoiden esimerkkitapausten tavoin ja näyttää tosiaan siltä, että heillä on samanlainen ajatusmaailma mitä he toteuttavat samoin kuin muutkin narsistit.

T: Mom

Re: Väkivaltaiselta narsistilta turvaan muuttajat

Lähetetty: 11 Touko 2014, 15:56
Kirjoittaja sartal
Hei,


voi kyllä. Tein juurikin niin kun tajusin, ettei muuta vaihtoehtoa ole. Erona sinuun se, että minun exäni ei ollut alkoholisti. Katkaisin välit kaikkiin meitä yhdistäviin ihmisiin. Suunnittelin asiaa kaksi vuotta kertomatta kenellekään.

Re: Väkivaltaiselta narsistilta turvaan muuttajat

Lähetetty: 16 Kesä 2014, 16:49
Kirjoittaja Tirlittan
Me jouduimme muuttamaan lasten kanssa turvallisempaan asuntoon,johon ei pääse sisälle hajottamalla ikkunaa tai ovea.Harmittaa kun en uskonut tilannetta muutettaessa niin pahaksi että olisin järjestänyt salaisen osoitteen,arvelin että lukittu rapun ovi ja asunto ylimmistä kerroksista riittäisi,mutta näitäkään pelkoja ei olisi jos osoite olisi salainen.Mies asuu kaukana,mutta jos hän "saa päähänsä" tulla "kostoretkelle" niin mitä tahansa voi taas tapahtua.Puhelinnumero on tietenkin muutettu salaiseksi,sähköpostiin laitettu esto ja FB-tili piti lopettaa,koska hän loi jatkuvasti uusia profiileja jotta pystyi lähettämään viestejä ennenkuin sain estot laitettua.Profiileja on nyt kymmenkunta.Ainut mitä hän on keksinyt tehdä nyt,on mustamaalaaminen ja uskomattomien valheiden levittäminen minusta.Silloin tällöin joku tuntematon ottaa yhteyttä että tiedänkö mitä soopaa hän minusta levittää.Moni on sanonut ettei usko niitä.

Re: Väkivaltaiselta narsistilta turvaan muuttajat

Lähetetty: 14 Heinä 2014, 10:27
Kirjoittaja Yksinkö
Entä kun lapsesta on yhteishuoltajuus? En voi niin vain muuttaa lapsen kanssa pois, kyllähän se toisen sana siinä painaa :( Vaikkei suoranaisesti olisi (enää) minua / lasta kohtaan väkivaltainen, niin teoillaan aiheuttanut kaikenlaista ja varmasti ihmisen saaminen elämästä kokonaan pois toisi vasta lopulta rauhan.. mutta se ei ehkä vain ole mahdollista? Kuitenkin lapsella on oikeus kumpaankin vanhempaansa enkä haluaisi lapselleni sitä ettei ole tekemisissä toisen vanhempansa kanssa, mutta kun tämä etävanhempi aiheuttaa teoillaan mielipahaa (vähintään) :(