Sivu 1/2

Vinkkejä

Lähetetty: 25 Elo 2013, 21:41
Kirjoittaja Mylife
Nyt otettais ilolla, ja pikaisesti, vinkkejä vastaan hyvistä asianajajista Varsinais-Suomen alueella, jotka olisivat tietoisia persoonallisuushäiriöisistä. Erityisesti lasten tapaamis-ja huoltajuusriitoihin.

Olisin todella iloinen kaikista vinkeistä.

Re: Vinkkejä

Lähetetty: 26 Elo 2013, 11:43
Kirjoittaja NinniAnniina
Hei,

Turusta löytyy, on Narsistien Uhrien Tuki ry:n hallituksen varapj, jatkaa siitä mihin Markku Salo (tunnettu lakimies, joka oli perehtynyt narsisteihin oikeuskäsittelyissä), jäi.
Tässä lakitoimiston nettisivuilta kopioituna tiedot;

MIKA KIVIKOSKI | Asianajaja, varatuomari

GSM 050 324 5028

mika.kivikoski@salo-kivikoski.fi

Asianajotoimisto Salo & Kivikoski Oy 2010–
Vakuutusosakeyhtiö Sampo / If Vahinkovakuutusyhtiö Oy 1999–2010
Asianajotyössä 1994–99

Jatkan Salo & Kivikoski Oy:n toimintaa edesmenneen yhtiökumppanini Markku Salon perintönä. Toimistomme on perehtynyt erityisesti perhe- ja työoikeuteen. Omaa erikoisalaani ovat lisäksi asuntoja ja kiinteistöjä koskevat kysymykset sekä vakuuttaminen, josta minulla on vuosien kokemus.

Vuosien mittaan olen hoitanut lukuisia välimiesmenettelyjä sekä eri alojen laajoja oikeudenkäyntejä tuomioistuimissa. Periaatteenani on toimia työssäni ammattitaitoisesti ja reilusti. Olen Suomen asianajajaliittoon kuuluvan Turun asianajajayhdistyksen hallituksen jäsen.

Re: Vinkkejä

Lähetetty: 26 Elo 2013, 19:06
Kirjoittaja Mari1
Minulla oli k.o.toimistosta nuori naisasianajaja Meri Vuorio ja olin tyytyväinen.

Re: Vinkkejä

Lähetetty: 26 Elo 2013, 23:00
Kirjoittaja Khuh
Hei, olen käynyt siellä vähän eri asialla, sain erittäin hyvän vastaanoton. Suosittelen!lisäksi muistaakseni tämä Mika Kivikoski hoiti kuuluisan Sirkka Ahteen jutun. Koko toimisto on mukavan ihmisläheisen oloinen, ei turha hienostelua helsinkiläisten jugend talojen pröystäilevin kanslioihin verrattuna. Normaali paikka normaali ihmiselle.

Re: Vinkkejä

Lähetetty: 18 Syys 2013, 22:45
Kirjoittaja Kurnu
Kiitos vastauksista.

Nyt minulla on siis asianajaja oikeusaputoimistolta, ja olen ihan tyytyväinen häneen. Kahdenkymmenen vuoden kokemus takana, ja ihan pätevältä vaikuttaa.

Olen vähäisillä varoilla tällä hetkellä, ja siksi hakeutunut siis oikeusaputoimistoon. Koska olen oikeutettu saamaan oikeusavustajan sitä kautta, milloin minulla on sitä oikeus vaihtaa? Silloin kun asia lähtee käräjille? Tää on niin kovin uusi alue jossa pitää nyt tarpoa... Samalla tietenkin mietin, kannattaako minun ylipäänsä enää asiamiestä vaihtaa, kun hänen kanssaan on vaadittu vastine. Antakaas taas lisää hyviä neuvoja!

Re: Vinkkejä

Lähetetty: 18 Syys 2013, 22:47
Kirjoittaja Mylife
Kurnun viestin kirjoitin siis minä

Re: Vinkkejä

Lähetetty: 23 Syys 2013, 13:39
Kirjoittaja sportmamma
Miten minun kannattaisi edetä? Epäilen asuvani narsistin kanssa, ainakin Kodin valtias linkki oli täysin kuin minun "kotioloista".
Kannattaako minun neuvolassa ottaa asia puheeksi vai olla yhteydessä esim. edellä mainittuun Mika Kivikoskeen?
Kaikki neuvot ja vinkit otetaan vastaan. Minullakin tulot ovat tällä hetkellä äitiyspäiväraha ja parin kk:n päästä kelan kodinhoidontuki.

Re: Vinkkejä

Lähetetty: 09 Marras 2013, 14:52
Kirjoittaja Margi
Kaipaisin vinkkejä pääkaupunkiseudulla toimivista hyvistä asianajajista. Oikeusaputoimistossa asiat eivät juurikaan etene tällä hetkellä. Meillä ongelmana lukiolaisen (18 v.) elinkustannusten jakaminen ja ositukset ym. rahaan liityvät asiat.

Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä, koska alan olla jo todella epätoivoinen tässä tilanteessa.

Re: Vinkkejä

Lähetetty: 09 Marras 2013, 17:59
Kirjoittaja Suosittelen
Suosittelen asianajotoimisto Mika Pennasta. Persoonallinen kaveri, mutta hyvää työtä tekee. Ainakin mun keississä on tehnyt :)

Re: Vinkkejä

Lähetetty: 10 Marras 2013, 17:35
Kirjoittaja Margi
kiitos vinkistä. Otan yhteyttä häneen