Harkinta aika??

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
tuikku1966
Viestit: 9
Liittynyt: 28 Syys 2014, 20:32

Harkinta aika??

Viesti Kirjoittaja tuikku1966 »

Hain vihdoin virallisesti eroa n 1,5v erillään asumisen jälkeen.
Exän ahdistelu ja häiriköinti on ollut jatkuvaa ...lähinnä sellaista "positiivista"...hän lupaa muuttaa tapansa, lupaa kuun taivaalta ja paksun rahatukun jos vaan palaan kotiin.
Tässä vuoden varrella on ollut tosi raskaita aikoja kiristämisen uhkailun ja lasten hyvinvoinnilla "kiristämisen" takia. Nyt erohakemuksen jälkeen exä on jaatkuvasti korostanut että meneillään on harkinta -aika. Olen kyllä sanonut että mun harkinta-aika päättyi siinä vaiheessa kun jätin eropaperit enkä ole palaamassa hänen luokseen.
Meillä on avioehto. Käsittääkseni voin jo nyt vaatia osuutta yhteisestä asunnosta itselleni...tai ainakn osaa siitä. En haluaisi aiheuttaa exälle suurioa taloudellisia ongelmia mutta tiedän että hänellä on kyllä mahdollisuus lunastaa minut asunnosta...
Miten tämä käytännössä menee...pitäisikö vaatia käräjäoikeudelta käsittelyä jos toinen ei halua sopia vai onko oikeusaputoimiston virkailijoilla jotain oikeuksia määrätä pesänjako.
Jos vaikka ilmoitan jonkun summan joka olisi vaikka vähän alakanttiin asuntomme arvosta se 40% ...

Haluaisin mahdollisimman pian selviksi noi raha-asiat jotta elämä rauhoittuisi ja kumpikin päästäisiin tahoillamme toipumaan erosta...exä on kyllä vuorotellen uhannut tappaa minut, itsensä tai tehdä jotain muuta jos toteutan aikeeni...siksi tämä "välitila" on aika raskasta...kun mitään ei ole voitu sopia
lapset on onneksi aika isoja ja toinen asuu mun luona, toinen isänsä luona joten ehkä elatusmaksuja ei paljon meidän välillä kulkisi...mutta esim passin saaminen lapsille on mahdotonta ellei huoltajuusasioita sovita...