Voitin narskun

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Macca
Viestit: 16
Liittynyt: 30 Maalis 2014, 12:26

Re: Voitin narskun

Viesti Kirjoittaja Macca »

Piti tulla kertomaan, että täälläkin saatiin järkevä päätös aikaan. Päivän lopussa toisen osapuolen asianajajakin oli jo kyllästynyt hänen ilmiselvään valehteluun ja kontrollointiyrityksiin ja puolsi tämän puolen ehdotusta. Että ei se loputtomiin asti se p*skan paketoiminen kauniiseen paperiin auta, vaan ennemmin ja myöhemmin ihmiset näkevät paketin sisällön ja ovat yhteisesti sanomassa, että "wtf!" Tämä henkilö käänsi katseen nopeasti alas niiden parin suurimman ja räikeimmän valheen jälkeen, kun katsoin tiukasti suoraan silmiin ja kysyin, että "miten edes kehtaat". Tajusi itsekin jossain sisimmässään varmaan, että vain täysi mato puhuu äiti-ihmisestä tietyllä tavalla. Että suck that mf. Justice!

Kuva
LeppäkerttuNorma
Viestit: 1
Liittynyt: 04 Elo 2016, 13:20

Re: Voitin narskun

Viesti Kirjoittaja LeppäkerttuNorma »

Hei! Tarvitsisin todella paljon nyt vinkkejä asianajajista, ketkä tai kuka on parhain auttamaan narsistia vastaan raskaana olevan pahoinpitelystä, lähestymiskiellosta, tietäen juuri myös huoltajuuteen liittyvistä. Ne tulee vasta ensivuonna käsittelyyn/aiheellisiksi mutta sitä ennen tapahtuneita pitäisi alkaa jo käsittelemään, sekä valmistautumaan huoltajuuskäsittelyihin. Tehden ehkä jo turhiksi huoltajusskäsittelyt näillä aiemmilla, jos tämä ihminen saadaan tajuamaan ettei hänen kannata edes isyystestiä vaatia. Laittaisitteko sähköpostia kaikki jotka tietäisitte ketkä voisi avuksi olla? smaragdit@outlook.com
Vastaa Viestiin