Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Pikaistaoikeusapua

Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Pikaistaoikeusapua »

Hei

Luin tämän artikkelin sivustolta ja lyhyesti voin todeta että olen uhri.

"Miksi minusta tuli luonnehäiriöisen uhri, miten pääsen eroon alistajastani"


Joudun aloittamaan ex miestäni vastaan taistelun.
Hän huijasi minulta kerta kaikkisesti rahaa lainoihinsa ja velkoihinsa.


Eikä tosiaan ole aikeissa maksaa takaisin.
Vien jutun oikeuteen jos tarve vaatii.
Onko kenelläkään antaa ehdotuksia hyvästä juristista.
Notavictim
Viestit: 127
Liittynyt: 21 Elo 2013, 18:48

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Notavictim »

Ymmärrän sen miksi haluat narsismiin erikoistuneen, mutta se ei välttämättä ole tarpeen. Erikoistumattomatkin tietää mistä on kyse kun vaan selität. Sähän maksat siitä, että juristi pitää sun puolia.
marian85
Viestit: 3
Liittynyt: 27 Marras 2013, 17:15

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja marian85 »

Samoin etsin, Tampereen seudulta. Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan..
Cecile
Viestit: 1
Liittynyt: 29 Joulu 2013, 19:37

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Cecile »

Tietääkö kukaan hyvää juristia/asianajaajaa Helsinkistä tai läheltä? Meillä on huoltajuuskiista vuodenikäisestä muksusta ja isä on siis narsu....Kaikki jutut mitä täällä sivustolla löytää on kun mun elämästä.Paitsi väkivalta osio (lähdin kotoa enneen kun se olis alkannu) Mulla on se "ilmainen" oikeusapulainen mutta hänestä ei ole minkäläistä apua. Olen puhunnu hänelle siis kaiken mitä kotona on tapahtunut ja miten ne lapsen tapaamiset mene( kaikki päättyy siiheen,että isä vaan heittää uhkauksia ja solvauksia ja nimittelee) ja silti mun apulainen sai mut kännyytettyä sovitteluistunnossa siiheen,että isä saa kaikki tapaamiset mitä se halusi ja enemmän...ja mä en saanut mitään :( Nyt lähtisin suoraan oikeuteen ja nyt olis siis todella tarvetta sellaiseen apuun kuka todellakin auttaa mua....eikä vaan mököttää pöydän viereessä sanomatta mitään.... :(
Itkevääiti
Viestit: 22
Liittynyt: 01 Joulu 2013, 19:58

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Itkevääiti »

Minulla ei ole hnekilökohtaisesti kokemusta tästä toimistosta, mutta minulle on suositeltu heitä. He tarjoavat sekä psykologisia että oikeudellisia palveluja ja tuntevat narsismin. http://psyjuridica.com
Salvia
Viestit: 9
Liittynyt: 14 Loka 2014, 14:20

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Salvia »

Minä olen parhaillaan edellämainitun toimiston asiakas.
Juttu (kammottava ja monimutkainen!) on vielä aivan kesken, mutta hyvältä vaikuttaa. Saamani asianajaja ei ole vielä kovinkaan kokenut, mutta luotan maineikkaan toimiston taustatukeen.
Lauri
Viestit: 3
Liittynyt: 28 Maalis 2017, 14:12

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Lauri »

Otin itse yhteyttä tuohon PsyJuridicaan, onko muita hyviä ehdotuksia pääkaupunkiseudulla? Tai keitä ei suositella?
psykonuhri
Viestit: 47
Liittynyt: 22 Elo 2017, 01:03

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja psykonuhri »

Enpä nyt tiedä että pelkkä rahanhuijaus tekisi ihmisestä narsistisesti persoonallisuushäiriöistä ja suurin ongelma on todellisen narsupsykopaatin kanssa käytävissä "oikeudenkäynneissä" se ettei se oikeuden kokoonpano tajua että kyseessä on mahdollisesti vakavasti luonnehäiriöinen manipuloiva ja valehteleva narsistinen sosiopaatti ja oikeus uskoo kaikki mitä tuo narsu valehtelee ja sitä rehellistä vastapuoltahan ei sitten uskota lainkaan.

Nimim. kokemusta on
Saviola
Viestit: 100
Liittynyt: 04 Touko 2017, 13:21

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Saviola »

psykonuhri kirjoitti:Enpä nyt tiedä että pelkkä rahanhuijaus tekisi ihmisestä narsistisesti persoonallisuushäiriöistä
Tämä mainitsemasi "pelkkä rahahuijaus" viittaa yleensä juuri psykopaattiseen, tai sosiopaattiseen persoonallisuuteen. Kuka tahansa voi pummata muutaman kympin, mutta siinä vaiheessa, jos tapahtuu järjestelmällistä hyväksikäyttöä esim. siten, että mies käyttää naisystäväänsä järjestelmällisesti taloudellisesti hyväkseen, puhutaan yleensä narsistisesta, sosiopaattisesta, tai psykopaattisesta persoonallisuudesta. Huijaaminen ja huiputtaminen siten, että henkilö huijaa vaikkapa sukupuolipartneriltaan suuria summia rahaa, ei liity enää edes narsistiseen persoonallisuushäiriöön, vaan silloin puhuttaneen lähinnä psykopaateista ja sosiopaateista.
Syksy02
Viestit: 5
Liittynyt: 12 Kesä 2016, 09:43

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Syksy02 »

Helsingissä hyvä juristi Päivi Hack, kohtuulliset hinnat, asiallinen, tottunut asioimaan narskujen kanssa.
Vastaa Viestiin