Sivu 1/1

Narsistien uhreja voivat olla myös poliisi ja oikeuslaitos

Lähetetty: 20 Syys 2017, 23:50
Kirjoittaja psykonuhri
Narsistin uhreja ovat myös poliisit ja oikeuslaitos, joita molempia narsisti voi manipuloida valheillaan aivan mennen tullen ja aivan miten haluaa ja surullista tuossa on se että nuo poliisit ja oikeuden väki eivät koskaan edes tajua että ovat olleet narsistin uhreja ja tehneet hirveitä vääryyksiä (oikeusmurhia yms.) jotakin normaalia ihmistä kohtaan! Patologisesti valehteleva psykopaatti-narsisti ei mielestäni ole lainkaan oikeuskelpoinen henkilö, ainakaan asianomistajana tai todistajana jossa asemassa on totuudessapysymisvelvollisuus. Tuota ei vain oikeusjärjestelmämme edellenkään tajua, vaikka asiasta alkaa tietoakin jo olemaan olemassa...

Re: Narsistien uhreja voivat olla myös poliisi ja oikeuslaitos

Lähetetty: 21 Syys 2017, 00:03
Kirjoittaja psykonuhri
Narsistisesti persoonallisuushäiriöiseksi mielentilatutkimuksessa todettu (mahd. sarja-) murhaaja vedätti oikeutta 100-0 kun oli varastanut yli 40 000 euron edestä tavaraa työpaikaltaan (kaupasta) ja sai oikeuden kuitenkin jättämään hänet rankaisematta tuosta teosta??? Siinä näkee mihin narsu pystyy oikeudessa! Syyllisyydestä ei ollut epäilystäkään, mutta psykonarsu puhui itsensä kuiville tuosta suuresta varkaudestaan tuolla "oikeudessa"! No, vähän tuon jälkeen se narsupsyko murhasi sitten jo ihmisiä ja yritti murhata jopa 8kk ikäisen vauvan, eli, kyllä on tuollakin ko. käräjäoikeudella todella verta käsissään ja jopa pienen vauvan verta! :( Siinäpä teille on esimerkkiä että mihin pystyy narsistisesti persoonallisuushäiriöinen ihmissaasta!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007083 ... 6_uu.shtml


Narsu muka "katui" tekojaan, huh huh?? Narsupsyko puhuu aivan kenet tahansa solmuun ja se tekee noista hirveitä ja hirviöitä!!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007081 ... 9_uu.shtml

"Marraskuussa oikeus passitti hoitajan mielentilatutkimukseen. Hoitajassa todettiin narsistinen persoonallisuushäiriö"

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000141782.html

Ps. Minä muuten "diagnosoin" hänet narsupsykoksi heti kun luin tuon varkausjutun lehdestä, eli paljon ennen mielentilatutkimusta ja oikeassa olin..., on nääs kokemusta samanlaisesta ihmissaastasta... ja olen osunut oikeaan myös useassa muussa huomattavaa julkisuutta saavissa tapauksissa (mm. että A.Auer EI ole vakavasti persoonallisuushäiriöinen yms.) vaikka te täällä ette pidä minään minun kokemustani ja tietoa noista vakavasti persoonallisuushäiriöisistä.

Re: Narsistien uhreja voivat olla myös poliisi ja oikeuslaitos

Lähetetty: 21 Marras 2020, 08:12
Kirjoittaja Prepper
Narsistit eivät omaa minkäänlaista moraalia ja käyttävät oikeusprosesseja ja oikeusjärjestelmää henkilökohtaisena lyömäaseena omiin tarkoituksiinsa.

Auta armias, jos ovat vielä saaneet oikeustieteellisen koulutuksen!

Voi sitä manipuloinnin määrää.

Narsistien uhrien elämä yritetään tuhota keinolla millä hyvänsä, eikä viranomaisilla vaikuta olevan kykyä, keinoja tai taitoja tunnistaa narsisteja - tai pysäyttää heitä.

Mitä narsistin uhri voi tehdä???