Tukihlöä oikeuteen

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
randomact

Tukihlöä oikeuteen

Viesti Kirjoittaja randomact »

Onko teillä käsitystä miten ja mistä saisi tällaisiin tilanteisiin sopivaa tukihenkilöa oikeuteen? Kerron lyhyesti ettei narskuni ongi mitään.. :oops: Tosi vaikea ja herkkä paikka, olisi oltava tuki.
Itkevääiti
Viestit: 22
Liittynyt: 01 Joulu 2013, 19:58

Re: Tukihlöä oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Itkevääiti »

Moi, mitä tarkoitat tukihenkilöllä? Onko sinulla kuitenkin asianajaja puolustamassa sinua? En ihan tarkalleen ymmärtänyt, mitä tarkoitat sillä, että narsku ei ongi mitään? Missä oikeutta käydään?

Olen toiminut lautamiehenä pitkään, joten oikeusprossessi sinänsä on minulle tuttu. Ja sen lisäksi ymmärrän narsistin tapaa toimia, olenhan siitä joutunut kärsimään aika monta vuotta.

Jos voin auttaa, niin mielelläni teen sen, mutta voithan vastata näihin kysymyksiin.
mlp

Re: Tukihlöä oikeuteen

Viesti Kirjoittaja mlp »

Hei

Voit kysyä tukihenkilöä paikkakuntasi rikosuhripäivystyksestä (RIKU). Suosittelen lämpimästi.
Mom
Viestit: 3
Liittynyt: 08 Touko 2014, 22:01

Re: Tukihlöä oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Mom »

Hei,

Nimim. Itkevääiti, voitko laittaa minulle sähköpostiosoitteesi osoitteeseen lastenapu@gmail.com, jotta voisin kysyä muutaman kysymyksen oikeudenkäyntiasioista. Tarvitsen kipeästi ja pikaisesti neuvoa oikeudenkäynti asioista.

Olen erittäin kiitollinen, jos voit laittaa viestiä ja auttaa. Ja hyvää äitienpäivää.

T: Mom
Vastaa Viestiin