Sata tapaa tappaa sielu-kirja - Haluatko Sinä antaa tarinasi kirjaan?

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
admin
Site Admin
Viestit: 29
Liittynyt: 14 Syys 2012, 09:50

Sata tapaa tappaa sielu-kirja - Haluatko Sinä antaa tarinasi kirjaan?

Viesti Kirjoittaja admin »

Kirjailija Tuija Välipakka olisi kiinnostunut sinun tarinastasi tulevaa kirjan päivitystä varten:

"Kirjoitin vuonna 2007 kirjan narsismista ja narsistisesta persoonallisuushäiriöstä nimeltä Sata tapaa tappaa sielu - narsismin uhrit kertovat (Ajatus/Gummerus). Kirja sisälsi narsistien uhrien tarinoita sekä asiatietoutta narsismista. Olen kustantajan pyynnöstä uudistamassa kirjaa ja kerään uusia tarinoita ilmentämään narsismia parisuhteessa, ystävyyssuhteessa, lapsuudenkokemuksena sekä työmaailmassa. Myös nettikiusaaminen ja vihapuhe kiinnostavat.

Olisin ilahtunut, jos kirjoittaisit uudistettuun teokseen elämästäsi, sillä juuri vertaistarinoiden merkitys on aivan oleellinen, kun jaetaan tietoutta narsismista ja sen vaikutuksista. Mukaan mahtuisi sekä lyhyitä että pidempiä kertomuksia siitä, millaista on ollut elää tai työskennellä narsistin lähellä. Voit myös kertoa, mistä huomasit henkilön narsistiksi eli omia tunnistusvinkkejäsi lukijoille. Entä oletko päässyt suhteesta eteenpäin? Miten sen teit?

Jos haluat kertoa oman tarinasi, tässä yhteysosoite: narsismitarinat@gmail.com.
Kirja ilmestyy ensi syksynä.

Tästä linkistä näet 2007 julkaistun kirjan ja kustantajan:
https://www.gummerus.fi/fi/kirja/978951 ... paa-sielu/

Kaikki tunnistetiedot niin tarinassa kuin kirjoittajia koskien ovat luottamuksellisia.
Voit kysyä sähköpostissa lisäohjeita, jos tarvitset.

En voi valitettavasti luvata, että kaikki tarinat mahtuvat kirjaan mutta poimin paljon katkelmia.
Saat katsoa ja hyväksyä kaikki tarinaan tehdyt leikkaukset, ja muutoksista esimerkiksi tunnistettavuuden peittämiseksi sovimme yhdessä.

Ystävällisin terveisin
Tuija Välipakka, kirjailija