Vihdoin Vapaa

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Sawaka69
Viestit: 2
Liittynyt: 08 Maalis 2017, 04:39

Vihdoin Vapaa

Viesti Kirjoittaja Sawaka69 »

Olin parisuhteessa Sen kanssa suunnilleen kaksi ja puoli vuotta. Saman kaavan mukaan kaikki meni kuten muillakin. Alkuun ihanaa, sitten vähitellen kamalaa… Mutta niin salakavalasti, niin etten sitä huomannut, tai jos huomasin, niin selittelin itselleni, että kyllä se vielä jonain päivänä muuttuu paremmaksi. Henkistä väkivaltaa oli melkein suhteen alusta asti, tiskasin väärin, väärät vaattet tai kävelin Sen mielestä liian hitaasti. Tähän kuulemma olisi auttanut lonkkaleikkaus!!! Syksyllä 2014 hän tönäisi minua ollessaan ”vihainen”, jonka seurauksena kaaduin jolloin olkapääni meni sijoiltaan ja murtui. Tästä seurasi pitkä sairasloma, eikä asiaa auttnut myöskään se, että sairastuin masenukseen. Onneksi sain apua monelta taholta ja tänään voin sanoa etten ole enää masentunut. Toki toipuminen vielä jatkuu… Tönäisy meni oikeuteen alkukesästä 2016 ja Se tuomitttiin pahoinpitelystä sekä maksamaan korvauksia ja sakkoihin, mutta Se jatkoi valittamalla hoviin. Asia ei edennyt Sen toivomalla tavalla, ja tämän seurauksena Se on ahdistellut ja vainonnut minua, yli 700 tekstiviestiä,joissa hän on useasti uhannut minua väkivallalla, sekä noin seitsemisenkymmentä sähköpostia tähän mennessä eikä loppua näy. Puheluita on tullut useita satoja mutta en ole vastannut yhteenkään yhteydenottoyritykseen. Olen tehnyt asiasta kaksi rikosilmoitusta: syksyllä 2016 viestintärauhan rikkominen ja laiton uhkaus, sekä myöhemmin vainoamien, ja molemmat ilmoitukset ovat nyt menossa oikeuteen. Lähdin heti oikeudenkaynnin jälkeen ulkomaille ,koska ”kotonani” en uskalla olla, en edes käy ”kotona” kuin ystävän seurassa. Eli hän teki minusta käytännössä katsoen kodittoman. En tuntenut enkä vieläkään tunne oloani turvalliseksi kotikaupungissani. Onneksi olen löytänyt täältä ystäviä ja turvasataman, Skype ja puhelin auttavat minua pitämään yhteyttä Suomeen, ja olen myös löytänyt loistavan asianajajan tulevaa oikeudenkäyntiä ajatellen. Nyt olen valmis katsomaan tulevaisuuteen toiveikkain silmin ja hymykin on palannut!

Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Vihdoin Vapaa

Viesti Kirjoittaja Venica »

Toivottavasti pian.jättäisi.rauhaan.ja saat oman mielenrauhan asiasta. Paljon jaksamista tulevaan!

Leinikki
Viestit: 8
Liittynyt: 02 Elo 2018, 22:37

Re: Vihdoin Vapaa

Viesti Kirjoittaja Leinikki »

Hyvänen aika mitä olet joutunut kestämään! Tuo viestittelyn, uhkailun ja ahdistelun piina on juuri se mitä itse pelkään, jos lähden. Kun sitä oli jo alkuaikoina, kun ei vielä asuttu yhdessä. Sain yön aikana kymmeniä viestejä ja sitten kun halusin nukkua enkä vastannut, niin hirveät syyttelyt että missä olen kun en vastaa. Itselleni jäi kauheat traumat niiltä ajoilta ja pelkään nykyisinkin kun puhelin soi tai viestiä piippaa, vaikka se olisi ihan työjuttuja tai kavereiden viestejä.

Voimia sinulle oikeudenkäyntiin ja toivon sydämestäni, että saat onnellisen elämän tämän kaiken koettelun jälkeen.

Vastaa Viestiin