Mitä teen?!

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Karoo
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Heinä 2018, 23:36

Mitä teen?!

Viesti Kirjoittaja Karoo »

Mitä teen kun alan aina eron jälkeen säälimään ja ikävöimään? Ja aina palaan takaisin ja hetki menee taas hyvin ja kohta ollaankin taas samassa tilanteessa jossa toivon että olisi vaan edellisen kerran pitänyt lähteä. Monta kertaa näiden vuosien aikana olen lähtenyt ja palannut. En enää halua palata joten miten saan kovetettua tunteeni(miten sanotaankaan)että en enää palaisi! Itsetuntoni on niin romuna hänen takiaan että en usko ikinä löytäväni ketään uutta,pelkään kai yksin jäämistä.Koska hänhän saa kenet vaan koska vaan ja kaikki haluavat hänet..Hänen mielestä olen mm.ruma,läski,heikko,saamaton jota kukaan ei ikinä tulisi huolimaan. Mutta saa kehuttua ja imarreltua kyllä myös maasta taivaisiin jos niikseen tulee..Tässä vasta pieni osa mitä neljän seinän sisällä pahimmillaan tapahtuu/on tapahtunut.

Jumissa
Viestit: 20
Liittynyt: 29 Loka 2017, 16:51

Re: Mitä teen?!

Viesti Kirjoittaja Jumissa »

Hei!
Ei lohduttane paljoa, mutta tuttuakin tutumpi tilanne ja käytös, millä "saa palaamaan". Ne ikävän lurittelut ja pienen pienet läheisyyden "näyttämiset", jolloin olen valmis uskomaan, että nyt kaikki muuttuu. TURHAAN!
Mikään ei muutu, ainakaan parempaan suuntaan.
En ole edes pysynyt laskuissa, monestiko olen "lähtenyt viimeisen kerran" ja" palannut "viimeistään 2 viikon kuluttua. Tosin yhdessä emme ole asuneet, mutta "palannut suhteeseen".
Viimeisin "yritykseni " tällä kertaa kestänyt omalta puoleltani pisimpään ja vähiten, kuin koskaan, on vaikeuksia ollut ottamatta yhteyttä. Hän tosin yritti jo kolmen päivän päästä olla, kuin mitään ei olisi tapahtunut. En reagoinut mitenkään yritykseen.
Todella toivon, että saan pidettyä riippuvuuteni kurissa tällä kertaa, niin "suohon" on itsetuntoni poljettu torjumisella, välinpitämättömyydellä ja toisaalta "hyväksikäytöllä" hänen tarpeita varten( kyydit, ruoat jne).
Pakko on yrittää itsensä pelastaa, joskus kun olen ollut peruspositiivinen, iloinen, huumorintajun omaava, rauhaa rakastava ihminen. En halua olla enää aina surullinen, kiukkuinen ja "hukassa oleva kynnysmatto vuoristoradssa".
Myös Sinulle ja muille samassa jamassa oleville toivon voimia riuhtoa itsensä irti repivästä suhteesta kohti "normaalia elämää"

sätkynukke100
Viestit: 171
Liittynyt: 31 Heinä 2017, 21:26

Re: Mitä teen?!

Viesti Kirjoittaja sätkynukke100 »

Hello. Täällä menty tapailusuhdetta samaa rataa. Vielä se viimeinen repäisy tulee, täytyy uskoa niin. Vahva on riippuvuussuhde, mutta kyllä pää tekee työtä asian eteen koko ajan. Eiköhän se sitten tule vielä. Repäisy, vierotusoireiden kärsiminen ja sitä kautta henkinen vapautuminen.

Karoo
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Heinä 2018, 23:36

Re: Mitä teen?!

Viesti Kirjoittaja Karoo »

Minulla on nyt mennyt aika hyvin jo kun en ole pitänyt/antanut hänen pitää itseeni yhteyttä. Vaihdoin numeron ja estin somessa. Tulee itkunpurkauksia kun tunnen olevani ihan yksin ja kaipaan sitä tuttua läheisyyttä.. kuulen yhteisiltä ystäviltä kuinka hän itkee ikävää ja on ihan paskana,oli luvannut mennä mm vihanhallintakurssille jos ottaisin hänet takaisin. (Monestikkohan aiemmin on luvannut samaa minulle,eikä ole tähän päivään mennessä mennyt saatika pitänyt muitakaan lupauksia).On minullakin ikävä välillä en sitä kiellä,mutta en halua palata siihen ahdistavaan ja stressaavaan suhteeseen enää. Ja näin pitkälle en olekaan koskaan päässyt joten nyt en aio antaa periksi enää! Tsemppaan teitäkin koko sydämestäni!

Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Mitä teen?!

Viesti Kirjoittaja Venica »

Toivon paljon voimia sinulle <3

Vastaa Viestiin