harhakuva

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Vastaa Viestiin
joulukuu
Viestit: 42
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu »

Minähän rakastuin harhakuvaan. Olin todella heikossa tilassa. Turvaton ja ahdistunut. Narsisti iski tähän .... Tunteet syvenivät nopeasti ja nyt olen herännyt tuosta ruususen unesta karuun todellisuuteen. Hän ei välittänyt minusta tippaakaan. Tänään olen ollut ahdistunut.mutta monta pv mennyt ihan hyvin. Ahdistaa sen kapea maailmankuva mikä tommosella tyypilöä on. Tunnen myötätuntoa sen avovaimoa kohtaan. Saisi herätä jo hänkin. Vieläkin ajattelen. Niin syvällä tunteet ovat olleet. Kaduttaa että ikinä hairahduin tuohon niljakkeeseen.olen petetty ja tunteeni on torjuttu. Minut on torjuttu. Se ei ottanut minun tunteita huomioon millään lailla. Olin samantekevä. :?
Jasmiini
Viestit: 83
Liittynyt: 16 Touko 2018, 13:41

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja Jasmiini »

Me kaikki olemme tavallaan oman harhakuvamme vankeja, meidän tunteet on todellisia, narsistin ei. Me olemme narsistille pelinappuloita, ja jokainen uhri antaa narsistille jotain. Se voi olla seksi, kivat puheet, jumalointi jne, mutta kaikki se kasvattaaa hänen egoa ja suuruutta. Narsistista irtaantumiseen tarvitaan varmaan kaikki vaiheet ennen kun pääsee yli. Tulee raivo, viha, ahdistus, ikävä jne. Ja jokainen vaihe tulee elää että pääsee yli. Mutta kaikki ne laantuu, ajan kanssa. Kun olet ymmärtänyt narsismin, olet jo pitkällä. Toipuminen vie varmasti yhtä kauan (ja kauemmin) kun mitä narsisti ehti hämmentää, mutta elämä alkaa olla elämisen arvoista kun yli pääsee. Siihen luotetaan. Ja narsistin parisuhdeleikki ei kestä loputtomiin, kyllä se todellisuus tulee myös siellä esiin- ennen pitkää.
joulukuu
Viestit: 42
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu »

:roll: Kiitos myötätunnosta. Ei auta kuin jatkaa tapahtumien puimista ja koittaa päästä irti. Syvän viillon teki... Tänään tuli peto naisen kanssa vastaan ja sillon mun pää pimeni. Piti autolla pysähtyä ja soittaa ystävälle niin huonoksi tuli olo. No . kokosin itseni ja jatkoin matkaa...elämä jatkui kuitenkin melko pian. Mutta tunsin raivoa vihaa mustasukkaisuutta surua ikävää. Ihan hirveä olo oli...
Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja Venica »

Joulukuu: minä lupaan että se pikku hiljaa helpottaa. Tiedän että tulee mustasukkainen olo mutta muusra että narsku tarvii aina sen jonkun lähteen. Se sattuu mutta se lopulta sun etu et sillä on uusi että saat itse ruinaukselta olla rauhassa. Pääset nopeammin paranemaan.
joulukuu
Viestit: 42
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu »

niin, itsekin uskon että joku päivä helpottaa, mutta millon? haluan vain pois sen kaiken tapahtuneen mielestäni. se nauroi niin ilkeästi monessakin asiassa kun jälkeenpäin miettii. oikein nautti tilanteesta. ihan kamalaa. nyt tuo tapaus on vain raskaana painolastina syvällä minussa. todellakin semmoinen olo kuin pilvilinna olisi tullut rytinällä alas. omassa itsessäni. välillä ahdistaa. puhun ja helpottaa. mutta se vääryys. miksi en vain aikaisemmin tajunnut ja antanut kuspään olla vaan. annoin sen vain torjua itseäni. mik'ään ei ollut hyvä. kaikki oli väärin ja epäilin aina kuuulema turhaan. minä se jaksoin aina kuulemma epäillä vaan......käänsi aina kaiken päälaelleen. että kehtasikin.
Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja Venica »

Menee aikaa ettå helpottaa.Mulla meni kaksi vuotta mutta meillä on yhteinen lapsi joka on varmasti hidastanut parantumistani mutta tietenkin rakastan lastani yli kaiken.
Sen aikaa kun narsisti on sun elämässä ollu niin sem aikaa.se noin.vie parantua. Näin olen itse ajatellut. Joku voi poiketa tästä.

Tee asioita.joissa olet hyvä ja keskity niihin. Ehkä uuden harrastuksen aloittaminenkin voisi olla hyvä juttu.
joulukuu
Viestit: 42
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu »

Tuntuu niin pahalta tämä oma tarina kun vertaa siihen että veljeni meni viikko sitten onnellisesti naimisiin ja minä asun itsesäälissä ja surussa. No häät menivät osaltani hyvin. Mutta pahalle tuntuu. Vieläkin ajattelen. Ollut muuten hyvä päivä tänää. Hyviä hetkiä ollut. Haluan niin unohtaa tuon ajan elämässäni. Inhottava petturi oli. Hullua tosiaan että ikävä . se osasi olla hyvä .mutta se oli vain näyttelemistä.hirviö. nyt on raivo sisälläni. Hyvää yötä.
Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja Venica »

Ne.pienetkin.hyvät hetket on edistystä
joulukuu
Viestit: 42
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu »

:cry: :o Tosiaan. Narsisti ei ymmärrä mitään normaaleja kuvioita. Alan nyt ymmärtämään tapahtumia. hyvä kun tulin tänne palstalle
Olen lukenut paljonkin tarinoita. En vain jaksa kelleen vastata. Olen saanut tukea muutamilta. :) sanoisinko et tä olen saanut rauhan stressini tilalle ja valon pilkahduskin näkyy jo. Mukava olo pitkästä aikaa. Narsisti on jatkanut elämäänsä ja minut on jätetty .....rauhaan. En halua katkeroitua. Vain käsitellä tämän myrskyn pois sisältäni.annan jopa anteeksi narsistille... Haluan tehdä niin
joulukuu
Viestit: 42
Liittynyt: 20 Syys 2018, 20:01

Re: harhakuva

Viesti Kirjoittaja joulukuu »

Tänään tuo onneton narsisti tuli kauppaan yhtä aikaa. Olin kuin se olisi ollut ilmaa vaan. Yritti vahata mut empä katsonukaan siihenpäin. Ällötti liikaa. Ja halusin tietenki suojella itteeni. Ikävä tuli ja on vieläki. 2 tuntia aikaa tuon havaitsemisesta. Ja olen jo irti siitä. Jumalan kiitos olen edistynyt tämän paskahelvetin läpikäymisessä.selviän...
Vastaa Viestiin