Vaikea tilanne ystävällä

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
YstävänAsialla
Viestit: 2
Liittynyt: 26 Syys 2019, 11:34

Vaikea tilanne ystävällä

Viesti Kirjoittaja YstävänAsialla »

Hei,

En kirjoita tänne yksityiskohtia, jotta narsku ”Make” ei tunnista itseään. Olen ystävän asialla. Hän aloitti seurustelemaan Maken kanssa toistakymmentä vuotta sitten. He olivat hyvin hyvin rakastuneita toisiinsa, kun näimme pari kertaa. Minun hälytyskellot soivat jo vienosti tuolloin Maken kohdalla. Vuodet vierivät, he avioituivat kaikessa hiljaisuudessa. Ystäväni ”Maija” vieraili meillä itsekseen. Hänestä tuli yhden lapsemme kummi kaiken keskellä. Olemme tunteneet toisemme tosi kauan. Paljon ennen Makea jo tutustuimme toisiimme. Ystäväni Maija on fiksu, älykäs ja iloinen nainen. Tai oli ennen kuin Maken vaikutus alkoi näkyä. He saivat lapsen. ”Liisan” . Monta kertaa mietin miten Maija voi. Tiesin hänen masennuksestaan, lapsuudestaan. Huoli parisuhteen vaikutuksesta heräsi tuon tuosta, mutta elämäni ruuhkavuosia viettävänä en älynnyt ottaa kunnolla selvää. Kunnes sain Makelta tiedon, että Maija on yrittänyt hyvin rajulla tavalla itsemurhaa. Olin heti varma että syy itsariyritykseen on Maken ja Maijan suhde. Nyt viimeinkin Maija on pääsemässä eroon Makesta. Maija menetti itsariyrityksensä myötä liikuntakyvyn...

Huoli lapsen huoltajuudesta kalvaa sydäntä. Make asuu Liisan kanssa. Lähellä Maijan invatalossa olevaa kotia. Maija näkee Liisaa, tuota elossapitävää voimaansa liian vähän. Mennään aina Maken ehdoilla... Pelkään että Maija ei jaksa. Miten päästä eroon Maken vaikutuspiiristä? Liisa pitää Maijan elossa... Narsistimies on julmuri. Olen huolissani myös Liisasta. Pienestä tytöstä. Mitä kaikkea voin ystävänä tehdä?
YstävänAsialla
Viestit: 2
Liittynyt: 26 Syys 2019, 11:34

Re: Vaikea tilanne ystävällä

Viesti Kirjoittaja YstävänAsialla »

Pystyykö kukaan samaistumaan? Avioero astuu voimaan lähiaikoina...
krassi
Viestit: 341
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Vaikea tilanne ystävällä

Viesti Kirjoittaja krassi »

Meidän yhteiskunnassa ystävä voi yleensä tehdä hyvin vähän tällaisissa tilanteissa. Valitettavasti. Lastensuojeluviranomaiset voivat puuttua lapsen kohteluun, jos on rikkomuksia.
Vastaa Viestiin