Blogi narsismista

Täältä löytyy artikkeleita narsismista. Voit itse linkata uutiseen tai artikkeliin muiden luettavaksi.

Valvoja: Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
NeitiK
Viestit: 167
Liittynyt: 15 Joulu 2015, 22:54

Blogi narsismista

Viesti Kirjoittaja NeitiK »

Kirjoittelen blogia ymmärtääkseni narsismia ja kaikkea sen ympärillä.
Keskustelu ja kommentointi on myös sallittua.

http://ketunhantak.blogspot.fi
panta
Viestit: 34
Liittynyt: 31 Loka 2015, 22:13

Re: Blogi narsismista

Viesti Kirjoittaja panta »

Voi hyvänen aika kun oli osuva tuo tarina sinisistä kukista! Juuri noin kävi mulle...tulin vainoharhaiseksi...ja vaikka mitä muuta. Ehkä tuota ei ymmärrä ellei ole kokenut. Nyt nään tuon kaiken niin selvästi ja se ei ikinä lopu. Se jatkuu niin kauan kuin siniset kukat vaivaavat minua...avain väkivallan lopettamiseen on olla välittämättä kukista...
Keiju
Viestit: 12
Liittynyt: 18 Maalis 2016, 15:03

Re: Blogi narsismista

Viesti Kirjoittaja Keiju »

Tässä myös blogi, jossa narsismia väkisinkin tulee puitua... http://katjuska.munblogi.com/

Sinisten kukkien tarina oli puistattava, mutta ymmärrän niin sen merkityksen. Hui.
Avatar
Mustikka
Viestit: 23
Liittynyt: 24 Tammi 2014, 09:47

Re: Blogi narsismista

Viesti Kirjoittaja Mustikka »

Hienoja blogeja. Oivaltavia. Kiitos, että jaksatte pitää niitä.
Mustikka
Vastaa Viestiin