Lohtua tarvitseville

Täältä löytyy artikkeleita narsismista. Voit itse linkata uutiseen tai artikkeliin muiden luettavaksi.

Valvoja: Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
lohtuna
Viestit: 5
Liittynyt: 02 Syys 2016, 16:29

Lohtua tarvitseville

Viesti Kirjoittaja lohtuna »

Hei!

"Lohtu narsistin kohdanneelle on kolmen sydämellisen naisen kirjaprojekti.
Kirjan ei ole tarkoitus repiä auki vanhoja, kenties vielä verestäviä haavoja.
Eikä liioin mitätöidä mitä lukijalle on tapahtunut.

Kirjailijat halusivat luoda tunteen, että lukijaa otetaan kädestä.
Otetaan kädestä ja ohjataan pois tuosta synkästä paikasta, jonne elämä narsistin kanssa on johtanut.
Lohtu nostaa narsistin kohdanneen hymyilevänä ensimmäiselle portaalle, josta on sitten hyvä jatkaa.

Projektin alkurahoitus käynnistyi pari päivää sitten Mesenaatti-sivustolla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että joulukuussa julkaistavan kirjan voi käydä ennakkoon ostamassa kampanjan sivuilta, antaa kappaleita Mielenterveysliitolle tai ostaa kirjan kuvituksessa käytettyjä tauluja.

Suuri osa narsistien uhreista eivät edes ymmärrä olleensa tekemisissä vakavasti luonnehäiriöisen kanssa. Kuitenkin juuri uhri alkaa oirehtia ja hakeutuu hakemaan apua, juurikin paikoista kuten Mielenterveysliitto. Siksi alkupainoksemme kirjasta on suunniteltu olevan kappalemääriltään iso, jotta tavoitamme apua tarvitsevat. Ja heitä on paljon.

Auta meitä tässä tavoitteessa lunastamalla kirja (tai kuusi) ennakkoon Mesenaatin sivuilta.
https://mesenaatti.me/campaign/?id=151#single/view
www.facebook.com/lohtuna

Kiitos ♡
Jenni, Asta ja Katri