Narsismista radiossa

Täältä löytyy artikkeleita narsismista. Voit itse linkata uutiseen tai artikkeliin muiden luettavaksi.

Valvoja: Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
lohtuna
Viestit: 5
Liittynyt: 02 Syys 2016, 16:29

Narsismista radiossa

Viesti Kirjoittaja lohtuna »

Mitäpä tähän sanoisi... Niin syväluotaava haastattelu narsismista, että vie kirjailijaltakin sanat. Varaa tunti kuuntelemiseen!

http://areena.yle.fi/1-3716264
juha53
Viestit: 6
Liittynyt: 18 Helmi 2016, 11:52

Re: Narsismista radiossa

Viesti Kirjoittaja juha53 »

Kiitos.Hyviä huomioita.Terapia ja meditaatio oli auttanut. Myötätunto ?
lohtuna
Viestit: 5
Liittynyt: 02 Syys 2016, 16:29

Re: Narsismista radiossa

Viesti Kirjoittaja lohtuna »

Sepä onkin taito kun muuttaa koettelemuksen voimavaraksi. Voimakas nainen tämä Anne, mutta on toipuminen mahdollista kaikille. Ei välttämättä helppoa mutta mahdollista kyllä.

Elämä voi olla vielä onnellista vaikka mitä kauheuksia olisi kokenut ❤
Vastaa Viestiin