Itsensä kadottanut

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Toipuva12
Viestit: 21
Liittynyt: 05 Kesä 2023, 12:42

Re: Itsensä kadottanut

Viesti Kirjoittaja Toipuva12 »

Lueskelin tätä ketjua ja ihan kylmät väreet meni pitkin selkärankaa. Niin paljon tuttua noissa tarinoissa. Tuo koukku narsistin ja uhrin välillä on kuin liima. Monet palaamiset yhteen ja taas pian alkaa helvetti kun tiputetaan maan tasalle
Riippuvuus suhteesta on niin vaikea päästä irti ilman kärsimystä ja sitä tunteiden vuoristorataa mikä siinä jyllää. Meille monille niin valitettavan tuttua. Jonkun pitäisi keksiä uhreille joku narsistin vieroituslääke joka stimuloi aivot niin että kaikki tunteet ja addiktiot lakkaisi olemasta🙂
Narcinverkko
Viestit: 1
Liittynyt: 08 Kesä 2023, 20:56

Re: Itsensä kadottanut

Viesti Kirjoittaja Narcinverkko »

Se hyvin tehokas lääke siihen on: oppia riittävästi rakastamaan itseään ja niin kliseeltä, kuin tuo kuulostaakin, niin on totta :) Pysähtyä miettimään niitä omia arvoja ja rajoja ja pitää niistä myöskin kiinni. Tuolloin niille toksisille ihmisille ei ole enää pienintäkään tilaa meidän elämässämme. Mutta joo, tämän aloittajan teksti oli kuin suoraan omasta elämästäni jokaista kohtaa myöten, ex-narsku se myös saalisti naisia omalta työpaikaltaan ja lainaili heidän autoja, jotta pääsee pitämään hyvänä milloin ketäkin niistä kymmenistä naisistaan :(
Jos kiinnostaa, niin tulkaa ihmeessä seuraamaan instaan Narcinverkko- tiliäni, siellä tulette näkemään ihan konkreettisesti sen, että miten tuo persoonallisuushäiriöisen mieli toimii!
IG: Narcinverkko
Vastaa Viestiin