Asianajaja Helsingin alueelta

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Ciiiea
Viestit: 11
Liittynyt: 24 Huhti 2020, 09:07

Asianajaja Helsingin alueelta

Viesti Kirjoittaja Ciiiea »

Onko kenelläkään kokemuksia hyvästä asianajajasta Helsingin seudulta? Nykyisen kanssa minulla tuntuu olevan muuri, eikä hän tunnu ymmärtävän ja uskoo kaiken mitä lapsen isä puhuu, koska tämän taidon hän osaa liiankin hyvin.
Puoskari
Viestit: 2
Liittynyt: 18 Syys 2021, 09:50

Re: Asianajaja Helsingin alueelta

Viesti Kirjoittaja Puoskari »

Ainakaan näiden sivujen suosituksiin ei voi luottaa. Sain huonoimman asianajajan ikinä, kun etsin täältä. Sellaiselle olisi kyllä tarvetta, kun lapsen äiti aloitti taas vieraannuttamisen ja perättömät syytokset ja jopa syyllistyi kunnianloukkaukseen eilen. En vain uskalla tehdä mitään, kun en tiedä mistä saisi oikeaa apua.Jo vuonna 2018 lasu-ilmoituksissa ja poliisiraporteissa ihmetellään äidin jatkuvia syytöksiä ja siitä huolimatta hän saa pysyä lähivanhempana ja aloittaa vieroittamisen aina kahden vuoden välein.
Kotas
Viestit: 1
Liittynyt: 20 Marras 2023, 18:37

Re: Asianajaja Helsingin alueelta

Viesti Kirjoittaja Kotas »

Hyvistä asianajajista Helsingissä kaivataan suosituksia täälläkin. Sellainen, joka ymmärtää alle 12-vuotiaan lapsen henkisen kärsimyksen päälle tilanteessa, jossa lapsi itse ei halua noudattaa sopimusta ja yhteishuoltaja hakee käräjäoikeuden sopimuksen täytäntöönpanoa.

Kiitos kaikesta mahdollisesta avusta!
Vastaa Viestiin