Narsisti puolisona, suhdetta 29v takana

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Katjuuska
Viestit: 2
Liittynyt: 27 Helmi 2024, 20:35

Narsisti puolisona, suhdetta 29v takana

Viesti Kirjoittaja Katjuuska »

Ensimmäinen kerta tämä kun johonki keskustelufoorumiin kirjoitan mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt tämä tilanne on jäänyt kaivelemaan vaan niin syvästi mieltä. Toivoisin löytäväni henkilöitä vaihtamaan kokemuksia,ajatuksia...olen 48v. nainen, 3 aikuista lasta. Mies on omalla käytöksellään aiheuttanut ensinnäkin sen etten käy juuri milloinkaan sukulaisteni luona,,mies ei ikinä lähde minun kanssa käymään. Asioiden tapahduttava juuri kuten hän haluaa tai raivo alkaa. Hän ei löydä itsestä vikaa. Minua haukkuu ,aliarvioi , alistaa....vaikea täällä yleisesti kertoa ,,haluaisin jotenkin rajata tämän juuri heille,joilla on narsistimies.