Ystävä ex-puolison kanssa, joka on narsisti

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Marisku
Viestit: 6
Liittynyt: 07 Joulu 2022, 12:58

Ystävä ex-puolison kanssa, joka on narsisti

Viesti Kirjoittaja Marisku »

Pakko avautua tänne, sillä tuntuu että pää leviää ja tarvitsen järjen ääntä teiltä. Kiitos jo etukäteen😊 Hävettää myöntää mutta yritin ystävyyttä eksäni kanssa, erosimme joulu- tammikuun tietämillä. Välissä oltiin mykkä koulussa ja ero oli aika kamala hänen puolelta. Sain kuulla sairaita asioita ja haukkumisia sekä semmosia asioita että aloin itse epäillä mikä on totta ja mikä ei.

Saatiin sovittua alkuvuoden kärmähät ja välillä vietetään aikaan yhdessä kavereina ja vaihdettiin perus kuulumisia. Viime lauantaina käytiin yhdessä kaljalla ja jäin sitten suustani kiinni entisen työkaverini kanssa ja juttelin muiden randomeolle ihan perus kuulumisia ja semmosia. Ex puoliso sai hirveät kilarit tästä ja väitti että panen ja huoraan menemään heti kun silmä välttää yms. Eikä uskonut mitä kerroin. Yritin selittää tilannetta kyllä moneen kertaan ja olin pahoillani mutta sama vaan jatku ja hän sanasta sanaan sanoin näin ei kukaan voi olla noin vitun sairas mitä sie joka valehtelee päin naamaa yms. Tämä sama jatkui wapissa ja päätin estää hänet kun järkevä keskustelu ei onnistunut. Eikä miun psyyke kyllä kestä noita asioita mitä hän minusta sanoo.


Mitä ihmettä miun pitäs tehä??! Antaa vain olla mutta miten pääsen tästä syyllisyyden taakasta eroon😢 ja siitä että en pitäisi itseäni ihan läpi paskana😢