Narsustaselviytymisopas

Työpaikoilla narsistit ovat suurena rasitteena työyhteisölle. Onko sinulla tarina kerrottavana?

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Johtamisaktivisti
Viestit: 17
Liittynyt: 05 Syys 2014, 15:59

Narsustaselviytymisopas

Viesti Kirjoittaja Johtamisaktivisti »

Olemme narsulogikollegani Markus Lustigin kanssa kirjoittamassa toivottavasti selkeää ja käyttökelpoista opasta narsisistista selviytymiseen.

Kaikki palaute ja tarinat ovat lämpimästi tervetulleita, jotta saamme jalostettua työstämme mahdollisimman toimivan.

Tässä on oppaan ensimmäinen osa: http://johtamisaktivisti.com/2014/08/28 ... a-askel-1/ja samalla sivustolla ilmestyy viikoittain uutta materiaalia aiheesta.

T. Toni, johtamisaktivisti
Notavictim
Viestit: 127
Liittynyt: 21 Elo 2013, 18:48

Re: Narsustaselviytymisopas

Viesti Kirjoittaja Notavictim »

Hei!

Toipumisopas näytti minusta todella hyvältä ja se tullee tarpeeseen monille toipuville. Kun asiat selitetään näin maallikkokielellä, se on paljon helpompi omaksua kuin hieno tieteellinen kieli vaikka kumpikin toki tulee tarpeeseen eri syistä! Jatkakaa vaan hienoa työtä.
Hiirihaukka
Viestit: 28
Liittynyt: 16 Elo 2013, 21:16
Viesti:

Re: Narsustaselviytymisopas

Viesti Kirjoittaja Hiirihaukka »

Moi,

toivottavasti mahdollisimman moni työpaikkakiusattu oli tämän viikon mielenterveysmessuilla Wanhassa satamassa. Teemasta puhuttiin messuilla paljon ja käytiin erinomaisia keskusteluja. Tukea ja apua sai kun tuli nykäisemään hihasta :)
Ystävällisesti,

Markus Lustig
Työympäristöongelmien asiantuntija

http://www.markuslustig.com
Vastaa Viestiin