Narsististaselviytymisopas: Huhukontrolli ja avoimuus

Työpaikoilla narsistit ovat suurena rasitteena työyhteisölle. Onko sinulla tarina kerrottavana?

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Johtamisaktivisti
Viestit: 17
Liittynyt: 05 Syys 2014, 15:59

Narsististaselviytymisopas: Huhukontrolli ja avoimuus

Viesti Kirjoittaja Johtamisaktivisti »

Hei,

Lämmin kiitos kaikesta palautteesta, jota olemme saaneet!

Tässä on oppaan uutta materiaalia. http://johtamisaktivisti.com/2014/09/26 ... -avoimuus/

Kaikki palaute on edelleen tervetullutta.

T. Toni
mountainhiker
Viestit: 3
Liittynyt: 31 Elo 2015, 16:46

Re: Narsististaselviytymisopas: Huhukontrolli ja avoimuus

Viesti Kirjoittaja mountainhiker »

Hyvä lukea. Nyt viiden vuoden vuoristoradan käyneenä noita tekstejä on hyvä lukea. Saa hieman perspektiiviä missä suossa on kahlannut ja kahlaa. Viimeksi tänään pomon kanssa kahdenkeskinen "huolestunut" keskustelu.
Vastaa Viestiin