Ilmainen webinaari: Narsistivapaa organisaatio

Työpaikoilla narsistit ovat suurena rasitteena työyhteisölle. Onko sinulla tarina kerrottavana?

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Johtamisaktivisti
Viestit: 17
Liittynyt: 05 Syys 2014, 15:59

Ilmainen webinaari: Narsistivapaa organisaatio

Viesti Kirjoittaja Johtamisaktivisti »

Pe 28.4.2017 klo 8-8:50, Toni Hinkka: Narsistivapaa organisaatio

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://app.webinarjam.net/register/34446/7f50228fd9

Miten toimia, jos organisaatiossa on kaaosta ja henkistä kärsimystä aiheuttava henkilö? MIten ennaltehkäistä moista?

- Häiriönaiheuttajan tunnistaminen ja tyypittäminen
- Selviytymisperustan luominen
- Valitse strategiasi
- Taistelu
- Jälkihoito
- Ennaltaehkäisy

Webinaarissa pääpaino on organisaatioissa, mutta neuvot ovat sovellettavissa myös muissa tilanteissa - onhan narsisti narsisti niin työssä, kotona kuin vapaa-aikanakin.

Webinaariin voi osallistua täysin anonyyminä - muut osallistujat eivät näe muita osallistujia.