Dokumentti

Työpaikoilla narsistit ovat suurena rasitteena työyhteisölle. Onko sinulla tarina kerrottavana?

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
GroupPro

Dokumentti

Viesti Kirjoittaja GroupPro »

Hei työpaikkakiusauksen uhri,

Oletko sinä etsimämme täysi-ikäinen minkä tahansa alan työelämää kokenut mies tai nainen?

Olemme kaksi kulttuurialaa opiskellutta helsinkiläistä filmiproduktio GroupPron perustajajäsentä. Aloitimme toimintamme alkuvuodesta 2013 ja teemme dokumenttielokuvia mieltä polttavista aiheista. Tällä hetkellä työstämme uutta dokumenttia työpaikan vaikeista tilanteista ja etsimme esiintyjiä tulevaan dokumenttielokuvaan.

Dokumentissa esiintyvät henkilöt kertovat kokemistaan epämiellyttävistä tilanteista nykyisessä tai entisessä työpaikassaan. Filmissä pohditaan henkilöiden kokemuksia työpaikoista yleisesti. Erityisesti olemme kiinnostuneita jos sinulla on vastapainona harrastus, jossa voit unohtaa työpäivän sattumukset ja vapauttaa ajatukset vaikeista tilanteista töissä.

Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerromme mielellämme lisää projektista.

Henkilöllisyys voidaan peittää kokonaan.

grouppro10@gmail.com
http://grouppro10.wix.com/groupprofilms