Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Harmaus
Viestit: 212
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Harmaus »

Tää kysymys voi mennä vähän aiheen ulkopuolelle mut tiedättekö vastaavia tahoja keiltä vois kysellä lakiasioista narskuihin liittyvissä asioissa* ilman että tartteis olla heti viemässä jotai oikeuteen? Siis muutenki ku ne perus neuvot mitkä on jokaselle netissä luettavissa. Uhriks joutuminen kyl vois olla hyvä inspiraationlähde alkaa lukemaan lakia ite mut ei mun resursseilla semmosta tehä. :D


*esim miettiny vähän kuinka paljon joku saa levittää musta perättömiä juoruja ennen ku lain puolesta vois sanoa henkilön syyllistyneen kunnianloukkaukseen. Jahkaan ehkä vähä liikaa mut koettas välttää rahanmenon sillon jos se on helposti käännettävissä mua vastaan, missä narskut yms on kyl eteviä...
Narsismista ollaan levitetty tietoa sukupolvien ajan, sanottu ettei tämä ole hyväksyttävää, mutta vieläkin ollaan siinä pisteessä ettei sille käytännössä tehdä yhtään mitään. Onko tästä siis hyötyä?
Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Venica »

Oikeus aputoimistosta
Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Etsin hyvää juristia, jolla on kokemusta narsismista

Viesti Kirjoittaja Venica »

Oikeus aputoimistosta
Vastaa Viestiin