Ystävänpäivän lupaus

Narsistinen vanhempi voi aiheuttaa lapsilleen puutteita itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä sekä haasteita luottaa toisiin ihmisiin.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Harmaus
Viestit: 212
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Ystävänpäivän lupaus

Viesti Kirjoittaja Harmaus »

Vähän myöhään kyllä pistän mutta pistetään nyt kumminkin! Plagioin vähän Suruttaren ideaa, toivottavasti ei haittaa. :D

Lupaan olla parempi ystävä itselleni. Jopa silloin kun muita ystäviä ei ole kannustamassa. Vaikka sisimpäni on useimmiten täynnä epävarmuutta ja pelkoa siitä että tulkkaan ihmiset ja tilanteet väärin, oon aloittanut eheytymisen ja tosiystävät ymmärtää sen kyllä... miksen siis antaisi itselleni sen verran ymmärrystä?
Mun ei tarvitse anteeksiantaa niille ketkä mua on satuttaneet, oli se tietoista, valheellista tietämättömyyttä tai autenttista tietämättömyyttä.. mä voin silti anteeksiantaa itelleni että oon ton takia itseäni liiallisesti epäillyt. Mä olen kumminkin ihminen kuten kaikki muutkin ja mulla on samat inhimilliset tarpeet kuin kaikilla muillakin. Vaikka välillä tekisi mieli ihmisyyden rajat ylittää ihan vain jotta saisin täydellisen varmuuden siitä mitä muitten todellisuus on suhteessa omaani.
Vaikka salaa lapsenomaisestikin välillä toivoisi että oon oikeutettu johonkin ultimaattiseen korvaukseen kaikesta kärsimyksestä mitä jotkut ovat aiheuttaneet. Ehkä on hyvä uudelleenopetella olemaan sen verran ystävä itelleni etten toista päässäni mitä muut musta sanoo vaan kannustan itteäni tavottelemaan mitä haluan. Mun ei tartte kysellä lupia muilta eikä omistaa kenenkään muun kateutta kuin omani. Sitten terve tasapaino itseni ja muiden väliltä löytyy kyllä. Tulevaisuudessa, jota kohti olen koko ajan menossa, oon vapaa niistä ketkä vielä tuntuu olevan kiinni kuin iilimadot. Kun tästä selviän, palkitsen itteni kunnolla.

Hyvää myöhäistä ystävänpäivää minä.

Ja hyvää ystävänpäivää te muut jotka ootte narskujen uhreiksi joutuneet vaikkei ihan sydänystäviä ollakaan. Olkaa tekin ystävällisempiä itellenne.
Narsismista ollaan levitetty tietoa sukupolvien ajan, sanottu ettei tämä ole hyväksyttävää, mutta vieläkin ollaan siinä pisteessä ettei sille käytännössä tehdä yhtään mitään. Onko tästä siis hyötyä?
krassi
Viestit: 335
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Ystävänpäivän lupaus

Viesti Kirjoittaja krassi »

Harmaus, sinulla on hyvä ystävänpäivän lupaus. Luin sen vasta nyt. Jutusta tulee mieleen vähän juhlallinen sanonta: ole armollinen itsellesi. Käsitän asian niin, että anna itsellesi virheesi anteeksi ja porskuta eteenpäin. Virheitä tekee jokainen, niitä ei voi välttää.
rajallinen
Viestit: 196
Liittynyt: 06 Huhti 2016, 20:20

Re: Ystävänpäivän lupaus

Viesti Kirjoittaja rajallinen »

Ihana viesti Harmaus <3
Harmaus
Viestit: 212
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Re: Ystävänpäivän lupaus

Viesti Kirjoittaja Harmaus »

Kiitos! Inhimillisesti armollinen tosiaan koska virheistä oppii ja sillon kasvaa henkisesti. Mutta liian armollinen ei tietenkään kannata olla koska se johtaa uhriutumiseen. :D On seki aika joskus ollut jolloin kaikki korkeat standardit olivat vielä absoluuttiset ja ainoat oikeat.
Narsismista ollaan levitetty tietoa sukupolvien ajan, sanottu ettei tämä ole hyväksyttävää, mutta vieläkin ollaan siinä pisteessä ettei sille käytännössä tehdä yhtään mitään. Onko tästä siis hyötyä?
NeitiK
Viestit: 167
Liittynyt: 15 Joulu 2015, 22:54

Re: Ystävänpäivän lupaus

Viesti Kirjoittaja NeitiK »

<3 <3 <3 <3 <3 Täällä ei taida olla sydänhymiötä..? Ei kai sillä edes väliä, vaikka välillä tulkkaisi asioita väärin, inhimillistä vain. Se vaati harjoittelua ja eheytymistä, kyllä ne pikku hiljaa alkaa tulla varmemmiksi ne omat tuntosarvet, luotan siihen.

En tiedä onko uhriutuminen itselleen armollista, aika kiduttavaahan se on, oikeastaan. Kun ei pysty päästämään irti ja antamaan todellisuuden olla sellainen kuin se on, silloin kun sille ei mitään voi. Lopulta voimme onneksi itse päättää monissa asioissa, mihin päin omaa elämäämme viemme.
Surutar
Viestit: 57
Liittynyt: 23 Joulu 2017, 19:01

Re: Ystävänpäivän lupaus

Viesti Kirjoittaja Surutar »

Harmaus kirjoitti: 19 Helmi 2018, 21:00 Vähän myöhään kyllä pistän mutta pistetään nyt kumminkin! Plagioin vähän Suruttaren ideaa, toivottavasti ei haittaa. :D
Ei haittaa! :-D Tämä oli ihana. <3
Vastaa Viestiin