onko perustetta muuttaa lastenhuoltosopimusta

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Siska
Viestit: 3
Liittynyt: 03 Touko 2018, 17:08

onko perustetta muuttaa lastenhuoltosopimusta

Viesti Kirjoittaja Siska »

Lastenhuoltosopimus voimassa, yhteishuolto ja vuoroviikkoasuminen.
Nyt toinen vanhempi lastenvalvojalle varannut ajan, kun haluaa kesän ajaksi vaihtaa lasten (kahden nuorimman joilla) vuoroviikko systeemin 2 vkon jaksoihin perusteella, että hän ne uuden kumppanin lapset niin ovat heillä. Onko tämä riittävä peruste?

Itse näkisin, että tästä ei lasten kannalta mitään hyötyä ole lähteä vaihtamaan vkoa kahteen viikkoon. Toisekseen näin heidän uusio perhe saisi viettää myös yksistään toisen lasten kanssa, kun eivät koko ajan ole lapset yhtäaikaa heillä.

Meillä asuu lisäksi vanhin 15 v joka tapaa toista vanheempaansa vain joka toinen vkonloppu ja tämä sekoittaisi myös hänen rytminsä.
Siska
Viestit: 3
Liittynyt: 03 Touko 2018, 17:08

Re: onko perustetta muuttaa lastenhuoltosopimusta

Viesti Kirjoittaja Siska »

Siis onko jossain sanottu millä perustein voi olla vaatimassa sopimuksen muuttamista. Siis voiko tällaisellakin asialla lähteä venkslaamaan.
Kaksi vuotta sitten halusi ja sai kevän ajaksi 2koa ja vuosi sitten halusi takaisin viikko systeemin ja nyt taas kahta viikkoa.
Vastaa Viestiin