Artikkeli narsistikumppaneista ja -vanhemmista

Täältä löytyy artikkeleita narsismista. Voit itse linkata uutiseen tai artikkeliin muiden luettavaksi.
Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Harmaus
Viestit: 213
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Artikkeli narsistikumppaneista ja -vanhemmista

Viesti Kirjoittaja Harmaus »

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005720454.html

Iltasanomissa poikkeuksellisen hyvä artikkeli narsistikumppaneista ja siitä miten tuommoisiin suhteisiin joutuminen voi juontaa juurensa lapsuuden perheen dynamiikkoihin. Lisäksi myös kuvattu osuvasti useamman tyyppistä jälkipyykkiä mikä tulee jos pistät poikki narsisti kumppanin tai läheisen kaverin kanssa.
Välillä mietin pitkäänkin mitähän tällaiselle julkiselle foorumille uskaltaa kirjottaa ja mitä ei (koska tätähän voi lukea kuka vaan) mutta aion voittaa sosiaalisen häpeän pelon silti ja sanoa että voin samaistua tohon artikkelissa kuvattuun aika paljon. Toistelen nyt muita, mutta toivoisin että lapsia valistettaisiin koulukiusaamisen lisäksi enemmän myös henkisestä perheväkivallasta ja molempiin puututtaisiin enemmän. Kaikista ei voi kasvaa kukkulan kuninkaita ja kuningattaria mutta jokasen ihmisoikeudet jo lapsena voitas turvata paremmin, ottaen huomioon miten pitkät vaikutukset sillä on aikuisuuteen.
Narsismista ollaan levitetty tietoa sukupolvien ajan, sanottu ettei tämä ole hyväksyttävää, mutta vieläkin ollaan siinä pisteessä ettei sille käytännössä tehdä yhtään mitään. Onko tästä siis hyötyä?