Elatusmaksut

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Lis
Viestit: 2
Liittynyt: 16 Heinä 2018, 19:49

Elatusmaksut

Viesti Kirjoittaja Lis »

Kokeneemmilta kyselisin seuraavaa...kun nyt tuo vastapuoli ei suostu (yllätys) minkäänlaisiin elatusmaksujen korotuksiin joita lastenvalvojan luona on yritetty saada sovittua, on ainoa tapa lähteä käräjille.
Haluaisin tietää, käsitelläänkö elatusmaksut kirjallisena käsittelynä, vai pitääkö mennä käräjille itse lakimiehineen päivineen?
Lisäksi ottaisin mielelläni vastaan suosituksia hyvistä lakimiehistä varsinais-suomen alueella :)
Venica
Viestit: 328
Liittynyt: 12 Tammi 2017, 09:12

Re: Elatusmaksut

Viesti Kirjoittaja Venica »

Meillä toi ei suostunu ollenkaan maksamaan elatusta kun ei näekään tyttöä. Joo narskun.logiikka ei ole parhaimmasta päästä.

En alkanuy oikeudessa niistä edes tappelee. Ei ole sen arvoista. Haluaa vaan että on.joku.jonka.kans tapella. Siitä se kiksit saa.

Pitäisi vaan mennä käsittelynä.eikä oikeuden.käyntiin ja se vaan määrätään maksettavaksi. Jos.ei.maksa menee ulosottoon. Ja saat kelan kautta ne.
Lis
Viestit: 2
Liittynyt: 16 Heinä 2018, 19:49

Re: Elatusmaksut

Viesti Kirjoittaja Lis »

Kiitos vastauksesta.
Näinhän se varmasti on, että tappelua haluaa ja siltä tosiaan näyttää.... logiikka on kyllä hälläkin niiiiiiin uskomatonta.

Edelleen lakimies suositusta kaipailen.
Onko jollain kokemusta Markku Salon jatkajasta?
Vastaa Viestiin