Narsistiäiti jättää asioita kertomatta, mutta väittää kertoneensa ne jo aiemmin

Narsistinen vanhempi voi aiheuttaa lapsilleen puutteita itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä sekä haasteita luottaa toisiin ihmisiin.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Lydie
Viestit: 110
Liittynyt: 03 Kesä 2018, 18:23

Re: Narsistiäiti jättää asioita kertomatta, mutta väittää kertoneensa ne jo aiemmin

Viesti Kirjoittaja Lydie »

Voithan kirjoittaa vaikka tuonne "keskustelua oikeudenkäyntiasioista" -osastolle, jos sieltä saisi jotain vinkkejä?
krizz
Viestit: 127
Liittynyt: 24 Joulu 2017, 05:18

Re: Narsistiäiti jättää asioita kertomatta, mutta väittää kertoneensa ne jo aiemmin

Viesti Kirjoittaja krizz »

Lydie kirjoitti: 04 Tammi 2019, 03:32 Voithan kirjoittaa vaikka tuonne "keskustelua oikeudenkäyntiasioista" -osastolle, jos sieltä saisi jotain vinkkejä?
Hmm joo kiitos winkistä :) Erikoinen tilanne, kun se on todistajana, yleensä kai ollaan narsistia vastaan oikeudenkäyntijutuissa jne. Pelottaa lähinnä sen takia, koska luin, että jos todistaja valehtelisikin oikeudessa, niin siitä kuulemma "hyvin harvoin seuraa mitään". Sakkorangaistus, jos mitään. Että jooh. Pitänee yrittää olla howinarri. . .
Vastaa Viestiin