Typerä sydän

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krassi
Viestit: 346
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Typerä sydän

Viesti Kirjoittaja krassi »

Kuuntelin ensimmäisen kerran tarkasti Ellinooran laulun Typerä sydän sanat. Tuli ahaa - elämys, se on kuvaus narsistisesta parisuhteesta.
Willow74
Viestit: 42
Liittynyt: 24 Tammi 2020, 09:25

Re: Typerä sydän

Viesti Kirjoittaja Willow74 »

Kuin myös Paula Vesalan "Ei pystynyt hengittää" ;)
LiianRikkiHajoamaan
Viestit: 18
Liittynyt: 11 Maalis 2020, 01:44

Re: Typerä sydän

Viesti Kirjoittaja LiianRikkiHajoamaan »

Sä et oo enää mulle se
Violin
Viestit: 3
Liittynyt: 14 Touko 2020, 11:32

Re: Typerä sydän

Viesti Kirjoittaja Violin »

Willow74 kirjoitti: 05 Touko 2020, 11:48 Kuin myös Paula Vesalan "Ei pystynyt hengittää" ;)
^Tämä kolahti heti sen kuullessani.
Pmmp; "Henkilökohtaisesti" osuu myös sanoituksellaan. Irinalla on myös selkeitä narsisti-biisejä mm. "Pokka" ja mikähän se yksi Irinan biisi oli jossa laulettiin jostakin sairaasta pelistä?
Willow74
Viestit: 42
Liittynyt: 24 Tammi 2020, 09:25

Re: Typerä sydän

Viesti Kirjoittaja Willow74 »

... 10 kirosanaa.
Irinan uudemmasta tuotannosta myös: Mä haluun olla yksin ja Rankka päivä osuu ja uppoo!
LiianRikkiHajoamaan
Viestit: 18
Liittynyt: 11 Maalis 2020, 01:44

Re: Typerä sydän

Viesti Kirjoittaja LiianRikkiHajoamaan »

Jippu- huono mies . Tulee mieleen narsistinen parisuhde.
Vastaa Viestiin