Kaksi narsistia yhdessä

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Peilikuva2020
Viestit: 1
Liittynyt: 31 Joulu 2019, 22:06

Kaksi narsistia yhdessä

Viesti Kirjoittaja Peilikuva2020 »

Mitä mieltä olette, voiko kahden narsistin yhteiselo onnistua?
Mun alistava, nöyryyttävä narsistimies löysi rinnalleen toisen narsistin. Jätti perheen kun haluaa nyt "katsoa tämän kortin". Ei selityksiä, keskusteluja.. Kaikki mun syytä. Hän pelkäsi kuollakseen hylkäämistä!!
Sivusta seuranneena vaikuttaa, että hän on nyt täysin kumppaninsa talutusnuorassa.
Hyvä niin! Käy nyt omaan nilkkaan mitä teki mulle!!!
krassi
Viestit: 347
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Kaksi narsistia yhdessä

Viesti Kirjoittaja krassi »

Luulen, että kaksi narsistia voi pärjätä keskenään. Tässä tulee kuitenkin se, että toinen voi joutua alistetuksi. Yhtä pariskuntaa olen katsellut ja miettinyt, että siinä on käynyt samoin kuin sinun tarinassa. Heikommasta narsistista tuli alistettu.
Harmaus
Viestit: 213
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Re: Kaksi narsistia yhdessä

Viesti Kirjoittaja Harmaus »

Jollain englanninkielisillä palstoilla on kuvattu narsistien välisiä suhteita juuri noin, eli toimii hyvin alussa ja heillä voi muodostua jonkinlainen yhteinen näkemys asioista mikä helpottaa vuorovaikutusta. Ennemmin tai myöhemmin valtapelit kumminkin alkaa ja narsistien suhteissahan voi olla vain yksi "voittaja" ja "dominoiva puoliso". Joku vertasi narsistien egoja parisuhteessa ilmapalloihin pahvilaatikossa. Pumppaa ilmaa niihin molempiin ja jossain vaiheessa joko pahvilaatikko repeää liitoksistaan tai toisen ilmapallon on puhjettava jotta toinen täyttyvä mahtuu vielä pahvilaatikkoon.
Narsismista ollaan levitetty tietoa sukupolvien ajan, sanottu ettei tämä ole hyväksyttävää, mutta vieläkin ollaan siinä pisteessä ettei sille käytännössä tehdä yhtään mitään. Onko tästä siis hyötyä?
Vastaa Viestiin