Pettäminen ja seuraukset

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Suvituuli
Viestit: 4
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 00:03

Pettäminen ja seuraukset

Viesti Kirjoittaja Suvituuli »

Viesti poistettu
Viimeksi muokannut Suvituuli 11 Kesä 2020, 10:54, yhteensä muokattu 1 kertaa.
Harmaus
Viestit: 212
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 21:16

Re: Viisitoista vuotta

Viesti Kirjoittaja Harmaus »

Sun turhautuminen, hämmennys ja kuvotus on melkeen käsin kosketeltavissa tästä viestistä. Varmaan hän on valehdellut sulle jo ekan version ja valehteli nykysenkin... tai jos ei niin kannattaa varmaan ottaa silti "puolitotuuksina" kaikki mitä hän sanoo. Todella pikkumaista tommonen hänen puoleltaan.

Kaikilla sanoilla ja teoilla (sekä sanomatta/tekemättä jättämisillä) on vaikutusta parisuhteen ulkopuolellekin ja sä ymmärrät sen toisin kuin narsisti sekä he ketkä haluavat olla sille sokeita. Vaikea silti ymmärtää miten koko suku jaksaa puolustaa narsistia sillä luulisi että hänen pelinsä vaikuttavat myös heihin! Ellei passiivisuus ja puolustelu ole sitä "no selviän vähemmällä kun en provosoi narsistisukulaista" tyyppistä käytöstä.

Kaiketi mieskin kestää narskupuolisoa siksi että hän on liian lähellä nähdäkseen ongelmaa tai koettaa vielä jotenkin pelastaa suhdetta joka ei ole pelastettavissa, joten hän tekee kaikkensa puolustaakseen narskuaan. Mutta kun vikatikki lopulta tulee, hänen silmänsä voi aueta myös sille mitä yritit sanoa hänelle aiemmin. Sen perusteella ihmiset kertoo täällä narsistisuhteista, kaikesta kulissista, "sokeasta hyväntahtoisuudesta" ja ongelmien sivuuttamisesta huolimatta ne suhteet ovat myös narsistien kumppaneille raskaita.

Voimia.
Narsismista ollaan levitetty tietoa sukupolvien ajan, sanottu ettei tämä ole hyväksyttävää, mutta vieläkin ollaan siinä pisteessä ettei sille käytännössä tehdä yhtään mitään. Onko tästä siis hyötyä?
Suvituuli
Viestit: 4
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 00:03

Re: Viisitoista vuotta

Viesti Kirjoittaja Suvituuli »

Kiitos Harmaus kommentista! En itsekkään tajua tuota kuviota, että miksi ihmiset suostuvat tuohon "palveluun". Osaa varmaan tulla siihen puolitiehen vastaan tarvittaessa. Mutta joo, tämä kirjoittaminen selkeyttää ajatuksia.
Vastaa Viestiin