Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Ciiiea
Viestit: 9
Liittynyt: 24 Huhti 2020, 09:07

Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Viesti Kirjoittaja Ciiiea »

Kuinka saada loppu vuosia kestäneelle henkiselle väkivallalle, joka jatkuu vielä kolmen vuoden eron jälkeenkin perättömillä ilmoituksilla eri viranomaisille? Meillä on yhteinen lapsi, jonka vuoksi meneillään oikeudessa tapaamissopimukseen liittyviä asioita.
Emäntä
Viestit: 21
Liittynyt: 13 Touko 2019, 10:12

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Viesti Kirjoittaja Emäntä »

En tiedä voiko tehdä muuta kun olla itse mahdollisimman kylmä ja asiallinen. Säilyttää kaikki viestit ja muun todistusaineiston...
solacium
Viestit: 47
Liittynyt: 15 Elo 2020, 14:54

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Viesti Kirjoittaja solacium »

Säilytä kaikki todisteet. Äläkä reagoi uhkauksiin tai mihinkään suoraan narsistin suuntaan. Vastaa viranomaisille totuudenmukaisesti, mutta neutraalisti kuohumatta koska muuten on helppo saada sinut näyttämään hysteeriseltä. Pidä siis pää kylmänä ja usko siihen että lopulta hän pussittaa itse itsensä. (Tosin oma kokemukseni on ei niin fiksusta narsistista.)
Ciiiea
Viestit: 9
Liittynyt: 24 Huhti 2020, 09:07

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Viesti Kirjoittaja Ciiiea »

Olette oikeassa ja kiitos teidän vastauksistanne. Olen vain niin turhautunut ja väsynyt tähän. Itselläni on epävakaa persoonallisuushäiriö ja siksi tunteet ottavat vallan liian usein. Olen todella herkkä ja siksi täydellinen uhri kiusanteolle..
krassi
Viestit: 345
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Viesti Kirjoittaja krassi »

Minulla on selvä, konkreettinen kokemus, että narsisti pussittaa itsensä lopulta. Se tapahtui vuosien päästä erosta. Narsistiset ovat siten sairaita, että eivät jätä exiään rauhaan. Tavallinen ihminen ei haikaile ex-puolisonsa perään.

Kannattaa eronkin jälkeen opiskella narsistin tapoja. On sitten kouluttautunut, kun ex iskee taas.
Prepper
Viestit: 6
Liittynyt: 08 Marras 2020, 09:38

Re: Kuinka tehdä loppu kiusanteolle?

Viesti Kirjoittaja Prepper »

Tuntuu toivottomalta ja turhauttavalta, kun narsistinen ex-kumppani tehtailee perusteettomia hakemuksia ja vaatii järjettömiä summia rahaa milloin mistäkin ...

tarkoituksenaan on tuhota taloudellisesti, ajaa ikuiseen velkavankeuteen ja näännyttää.

Näihin perusteettomiin hakemuksiin on vastattava, vaikka olisivat miten älyttömiä.

Uhkana on yksipuoleiset tuomiot, joita niitäkin ex-kumppani on saanut järjestettyä - esim. muuttamalla laittomasti vastapuolen osoite poste restantanteen, jolloin tiedoksiannot eivät ole vastapuolta tavoittaneet.

Ex-kumppani on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja käyttää oikeusprosesseja ilmeisen moraalittomasti tuhotakseen muita ja rahoittaakseen peliongelmaansa.
Vastaa Viestiin