Oikeusjärjestelmä lyömäaseena

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Prepper
Viestit: 8
Liittynyt: 08 Marras 2020, 09:38

Oikeusjärjestelmä lyömäaseena

Viesti Kirjoittaja Prepper »

Abusive use of legislation eli oikeusprosessin/oikeusjärjestelmän käyttö lyömäaseena

Miten hyvin tämä tunnistetaan Suomessa?

Mitä keinoja uhreilla on suojautua, kun esim. oikeustieteellisen koulutuksen saanut ex-puoliso päättää käyttää oikeusjärjestelmää uhrinsa vainoamiseen?

Tunnistavatko asianajajat ilmiön ja osaavatko neuvoa?

Onko tällaiseen edes ratkaisua - saako oikeusprosesseja tunteva henkilö tehdä mitä haluaa, kun moraalikaan ei ole este.
Prepper
Viestit: 8
Liittynyt: 08 Marras 2020, 09:38

Re: Oikeusjärjestelmä lyömäaseena

Viesti Kirjoittaja Prepper »

Narsisti käyttää oikeusprosesseja henk koht lyömäaseena:

https://pro.psychcentral.com/exhausted- ... eir-abuse/
Vastaa Viestiin