Pelko

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Pain
Viestit: 2
Liittynyt: 01 Elo 2021, 18:23

Pelko

Viesti Kirjoittaja Pain »

N 5 vuotta kestänyt suhde naiseen tuli päätökseen kesällä. Suhteen loppumisen jälkeen on mieleeni tullut muistoja(traumaattisia). Suhteen aikana minulle on valehdeltu, petetty, uhattu väkivallalla, jopa tappamisella ja joskus olen ollut kuin huumattu, mitään päihde taustaa minulla ei ole. Vasta nyt näen paremmin ihmisen jonka kanssa olen ollut läheinen tuon ajan ja olen peloissani tulevaisuuden suhteen,koska tuo aika pitkä onkia tietoja ja tehdä asioita minun nimissäni tai laittaa ne näyttämään siltä.

Ps: olen siis mies
hellekesä
Viestit: 2
Liittynyt: 04 Heinä 2021, 12:11

Re: Pelko

Viesti Kirjoittaja hellekesä »

Voimia sinulle toipumiseen!
Putte
Viestit: 11
Liittynyt: 06 Huhti 2021, 13:22

Re: Pelko

Viesti Kirjoittaja Putte »

Tsemppiä ja voimia sinulle. Mutta et ole ainut mies.
Miessakit ry voisi auttaa sinua. Älä jää yksin pelkojesi kanssa
Pain
Viestit: 2
Liittynyt: 01 Elo 2021, 18:23

Re: Pelko

Viesti Kirjoittaja Pain »

Kiitos vinkistä!
Vastaa Viestiin