Lapsen manipulointi

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Ciiiea
Viestit: 11
Liittynyt: 24 Huhti 2020, 09:07

Lapsen manipulointi

Viesti Kirjoittaja Ciiiea »

Mistä olette huomanneet, jos lastanne on manipuloitu?
Onko kenellekään kokemuksia sellaisesta?
Illuusioelämää
Viestit: 23
Liittynyt: 18 Heinä 2021, 17:57

Re: Lapsen manipulointi

Viesti Kirjoittaja Illuusioelämää »

Itse olen huomannut siitä, että mitä lapset kertoo toisen vanhemman luota tullessaan. Jos puhuvat eri totuutta kuin itse tiedät oman elämäsi lasten kanssa olleen, niin siitä sen tietää.
krassi
Viestit: 357
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Lapsen manipulointi

Viesti Kirjoittaja krassi »

Minun lapseni ovat aikuisia, mutta heidät on manipuloitu. Ovat isänsä puolella ja mielestäni osa lapsistani on narsisteja. Tämä on surullista, mutta en voi asioille juuri mitään. Lapseni haluaisivat pitää minuun yhteyttä, mutta olen jatkuvasti varuillani heidän suhteensa.
Vastaa Viestiin