"Mutta eihän hän minua lyö"

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Joskus
Viestit: 25
Liittynyt: 25 Kesä 2018, 14:47

"Mutta eihän hän minua lyö"

Viesti Kirjoittaja Joskus »

"Tuhahtelijat ovat kylläkin tavallaan oikeassa. Narsismi ei tosiaan ole oikea selitys. Oikea selitys on paljon yksinkertaisempi.

Kyse on henkisestä väkivallasta."

Henkilökohtainen aihe Asta Lepän kolumnissa, joka varmasti koskettaa meitä montaa täällä. Linkki kolumniin https://yle.fi/uutiset/3-12190514?utm_c ... 31nvGfNoVc
Illuusioelämää
Viestit: 40
Liittynyt: 18 Heinä 2021, 17:57

Re: "Mutta eihän hän minua lyö"

Viesti Kirjoittaja Illuusioelämää »

Juurikin näin. Puhutaan enemmän henkisestä väkivallasta, sen pitää päästä päivänvaloon. Narsismi on valitettavasti sanana joillekin kuin kirosana. Kun uhri puhuu narsismista, lakkaa moni ottamasta häntä tosissaan. Kun käyttää sanaa henkinen väkivalta, saa vähän enemmän huomiota osakseen. Mutta ei siltikään riittävästi. Tein itse aikoinani narsistisesta puolisosta rikosilmoituksen perusteena pitkäkestoinen henkinen väkivalta minua ja lapsiaan kohtaan. No eipä edennyt poliisilta mihinkään, lupasi puhutella puolison ja ohjasi hakemaan apua muulta taholta. Että näin sitä ylläpidetään lähisuhdeväkivallan syvenevää kierrettä.🥶
Vastaa Viestiin