Narsismi ja työnarkomania ym addiktiot

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Illuusioelämää
Viestit: 33
Liittynyt: 18 Heinä 2021, 17:57

Narsismi ja työnarkomania ym addiktiot

Viesti Kirjoittaja Illuusioelämää »

Onko kenelläkään kokemusta narsismin ja työnarkomanian liittymisestä toisiinsa? Yleensähän on todettu, että narsistinen ihminen addiktoituu milloin mihinkäkin.
Ex-puolisoni teki töitä yrittäjänä todella paljon ja toisen puolen ajasta sitten vietti harrastuksen parissa. Perhe oli sivujuoni, toki muutakin narsismiin liittyvää oli käytöksestä havaittavissa kuin pelkkä työnarkomania.
Irtinyt
Viestit: 38
Liittynyt: 27 Tammi 2022, 14:21

Re: Narsismi ja työnarkomania ym addiktiot

Viesti Kirjoittaja Irtinyt »

Kyllä aivan tunnistettava piirre. Mieheni teki mitä tahansa mihin päätti ryhtyä, aivan pakkomielteisesti. Silloin kaikki muu jäi aivan toissijaisiksi asioiksi. Löytyy mm työnarkomaniaa ja peliriippuvuutta. Lisäksi pakkomielteistä keksintöjen toteuttamista, joille hän ei ollut selvittänyt "virallista" toteuttamiskelpoisuutta mistään. Niihin myös kulutettiin yhteisiä varoja ja niitä hulluja "kunigas ideoita" piti myös kehua ja selvittää asioita niihin liittyen. Tai jos en tukenut niissä tai esitin kritiikkiä niitä kohtaan olin hirviö ja huono vaimo, joka ei tukenut miestään missään. Joten suljin suuni, kannustin ja avustin häntä ja lopulta keskeneräiset ideat päätyivät säilöön odottamaan oikeaa päivää.
krassi
Viestit: 366
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Narsismi ja työnarkomania ym addiktiot

Viesti Kirjoittaja krassi »

Ex oli työnarkomaani. Jos ei ollut töissä, harrasti omia harrastuksiaan. Lapsetkin ohjasi omiin harrastuksiinsa, vaikka lapset olisivat halunneet tehdä muuta. Kaiken huipuksi hän kertoi naapureille ja ystävilleen, että hän tekee meillä kaikki kotityöt ja minä en tee mitään. Missä välissä hän olisi ehtinyt tehdä kotityöt? Lasten ja minun vieminen kesämökille oli ylipääsemättömän hankalaa. Omia reissujaan ajeli vaivatta satoja kilometrejä.
Vastaa Viestiin