Enpä olis ikinä uskonut…

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Stardust89
Viestit: 2
Liittynyt: 25 Huhti 2022, 17:25
Paikkakunta: Vantaa

Enpä olis ikinä uskonut…

Viesti Kirjoittaja Stardust89 »

Kun vihdoin pääsin narsistisesta suhteesta eroon viime talvena, alkoi tuntemani paras ystävä kohdella mua todella oudosti. Kyse on koirasta, joka tuli häneltä mun luokse kokeiluun. Kaikki meni hyvin ja hän oli ymmärtäväinen mua kohtaan. Tietää hyvin mitä kaikkea p****a olen joutunut kokemaan parisuhteissa. Tiesi myös koko ajan että etsimme kipeästi uutta asuntoa, sillä nykyisessä paha sisäilma/homeongelma. Tytär sairastellut koko tämän ajan mitä tässä asunnossa ollaan asuttu. Joten aloin etsimään asuntoa jotta päästään tästä helvetistä pois. Löysimme vihdoin asunnon yksityiseltä vuokranantajalta. Vuokrasopimus tosin kieltää lemmikit eikä tämä vuokranantaja taipunut asiassa. Nyt joudumme antamaan koiran takaisin hänelle ja se näyttää olevan suuri ongelma. Sain kuulla syyllistämistä ja kuulemma tyttäreni mielenterveys on vaarantumassa tämän luopumisen takia. Olen tyttäreni kanssa asiasta keskustellut, eikä hän ole sitä itkenyt tai edes sanonut että ei luovuta. Hän on vain tyytyväinen että pääsee tästä asunnosta ulos ja ettei tarvitse kärsiä jatkuvista hengitystieoireista sekä iho-oireista. Mutta nyt mut leimattiin paskaksi mutsiksi koska välitän tyttäreni (ja myös omasta) terveydestä. Tuli muistot mieleen menneestä. Tämän ystävän mielestä mun olisi pitänyt hylätä tuleva asunto ja odottaa ties kuinka pitkään että sopivalla vuokralla (jonka myös Kela hyväksyy) löytyisi PK-seudulta. Tai että pitäisin salaa koiraa uudessa asunnossa vastoin kaikkia sopimusehtoja jolloin eläisin päivittäin kalvavan tunteen kanssa tietäen että pahimmassa tapauksessa lentäisimme pihalle valheen takia. Mä en olis kaivannut tuollaista tekstiä nyt ollenkaan elämääni, sillä olen muutenkin aivan loppu. Joka viikko joudun avaamaan vanhat haavat seksuaalisen väkivallan suhteen tapaamisissa raiskaustukikeskuksen kanssa, siihen päälle uniongelmat, ahdistus, paniikki ja masennus. Kuntouttavassa työtoiminnassa käyminen, lapsesta huolehtiminen (on siis 4v) sekä tuleva muutto. Oon itkenyt todella paljon nyt kun mun läheisin ystävä käytti mun menneisyyttä mua vastaan.
Illuusioelämää
Viestit: 40
Liittynyt: 18 Heinä 2021, 17:57

Re: Enpä olis ikinä uskonut…

Viesti Kirjoittaja Illuusioelämää »

Hei.

Olisiko tässä kohtaa sinun ja tyttäresi paras se tärkein? Nyt ei kuulosta parhaan ystävän toiminnalta, jos tulee sinua kohtaan tällaista kohtelua. Mikäli koira on hänen, kuuluu hänen etsiä sille toinen koti, jos ei itse sitä pysty pitämään. Etäisyyden pitäminen, ehkä yhteydenpidonkin katkaisu häneen voisi helpottaa oloasi. Menneisyyden traumat voivat olla koko ajan tätä hetkeä, jos myös nykyiset ihmissuhteet ovat kuormittavia. Voimia sinulle.
Vastaa Viestiin