Suositelkaa hyvää lakimiestä

Oikeudenkäyntitarinoita. Täällä voit keskustella huoltajuuskiistoista, avioerotilanteista, perinnönjaoista yms., joissa mahdollinen persoonallisuushäiriöinen henkilö on ollut kiistan osapuolena.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Ritu
Viestit: 3
Liittynyt: 05 Maalis 2022, 09:15

Suositelkaa hyvää lakimiestä

Viesti Kirjoittaja Ritu »

Nyt on oma jaksaminen veitsen terällä. Tarvitaan todella hyvää lakimiestä apuun, jossa vastapuoli on manipuloinut uskomaan kaikki selityksensä ja valheet joka ikiselle viranomaiselle joita voi käyttää hyväksi omien tavoitteidensa saavuttamiseksi ja kiusantekemiseksi. Kyse on pitkän ajan kestäneestä tapauksesta. Suosituksia lakimiehistä otetaan vastaan. Kiitos
Laaksonen4
Viestit: 1
Liittynyt: 17 Syys 2019, 21:03

Re: Suositelkaa hyvää lakimiestä

Viesti Kirjoittaja Laaksonen4 »

Hei! Myös minä kaipaan tietoja ja apua asianajajan hankintaan huoltajuusasiassa.

En tiedä,mistä edes voisi aloittaa,mistä lähteä kysymään,ihan hakuammuntana tuntuu,että on vaikea edetä.

Kyseessä on ex-puoliso ja huoltajuusasiat. Yhteishuoltajuus on. Ex-puoliso on vuosia tehnyt kiusaa,uhkaillut ja pelotellut. Nyt viimein hänestä on uusin puoliso tehnyt lastensuojeluilmoituksia ja myös meidän yhteinen lapsi pääsee palvelutarpeen arviointiin. Minulla on tapaaminen lastensuojelun kanssa,ja aion kertoa kaiken. Mutta ex-puoliso on todella taitava puhumaan ja lasusta sanoivatkin,että heidän on vaikea edetä,kun osapuolten tarinat eroavat niin paljon toisistaan. Tiedän,että viimeisimmällä puolisolla on asianajaja ja uskon,että tarvitsen sellaisen myös.

Kaikki vinkit ja suorat yhteystiedot otan kiitollisena vastaan. Huoltajuusriitoihin erikoistunut asianajaja olisi siis haussa.
Vastaa Viestiin