Seksuaalinen hyväksikäyttö

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
krassi
Viestit: 369
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja krassi »

Joo, kyse on siitä, että terveydenhuollon ihmisillä ei ole enempää tietoa kuin muillakaan. Jollakin saattaa olla omia kokemuksia ja siten on valveutuneempi. Ei niillä ole aikaa kuunnella vuodatuksia. Ovat kuuntelevinaan ja tietävät, että eivät voi tehdä mitään.

Jostain luin, että väkivalta-asiat kuuluvat sosiaalitoimeen. Terveydenhuoltoon kuuluu haavojen paikkailu.
krassi
Viestit: 369
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: Seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja krassi »

Juttelin yhden poliitikon kanssa. Hän sanoi, että tämäntyyppiset auttajat ovat yleensä järjestöistä. He ovat vapaaehtoisia harrastajia. Tiedot eivät ole kummoisia. Minusta on väärin, että mainostetaan hyvää palvelua ja tietämystä ja sitten tarjotaan ei mitään. Pitäisi saada realistiseksi auttajien mahdollisuudet eikä luvata liikaa.
Garnet
Viestit: 3
Liittynyt: 14 Heinä 2022, 16:35

Re: Seksuaalinen hyväksikäyttö

Viesti Kirjoittaja Garnet »

Onko kellekkään sellainen raiskauksenmuoto että heräät itse siihen että sinua "pannaan" ja vastauksena että tunnuit näkevän märkiä unia niin sinähän halusit sitten sitä
Vastaa Viestiin