Exän yhteydenotot edelleen pilaamassa elämää :/

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Laventeli
Viestit: 51
Liittynyt: 10 Loka 2020, 10:20

Re: Exän yhteydenotot edelleen pilaamassa elämää :/

Viesti Kirjoittaja Laventeli »

Pitääpä katsoa noita, kiitos vinkistä! Tosiaan itselläni ei auta näemmä muu kuin 100% kontaktivapaus, koska pienikin yhteys saa kropan jotenkin ylivirittymään jne. Ja lopulta tulee hirveä väsymys ja kyllästyneisyys, harmittaa että olen ollut joku hiton psykopaattimagneetti ja miettinyt vuosia miksi ihmissuhteet ei toimi, vaikka itse tekisin mitä. Olen tässä ihan tosissani miettinyt nimen, asuinpaikan muutosta ja siinä samalla uusisin puh. nron. Ja ihmisiin tutustun nykyään hyvin varauksella, hissukseen ja harvoihin. Parisuhteesta en enää edes haaveile, en ikinä uskaltaisi enää ottaa riskiä ja jotenkin myös kiinnostus miehiä kohtaan on olematon. Eli helppoa kuin heinänteko olla ikisinkku :)
Vastaa Viestiin