Vieläkin jaksaa narsisti ex yllättää...

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Irenemarjatta
Viestit: 1
Liittynyt: 29 Loka 2022, 11:11

Vieläkin jaksaa narsisti ex yllättää...

Viesti Kirjoittaja Irenemarjatta »

Minulla 14 vuoden liitto narsisti-miehen kanssa. Varmaan hyvin tavallinen tarina, jo vuosia sitten ymmärsin tilanteen ja että eroon pitäisi pyrkiä... Vasta viime kesänä voimaannuin niin, että juhannuksen tienoilla ero tuli vireille. Tilanne on ollut aika vaihteleva, suurimman osan aikaa exä on minulle hyvinkin lipevä mutta selän takana lapsille ja kavereille jutut on hyvin erilaisia. Viime viikolla sorruin yhdessä keskustelussa ottamaan esille hänen narsistisen luonteensa. Tästä seurauksena isänpäivän iltana lapsia hakiessa sain kuulla, kuinka hänen korkeutensa on hakenut tietoa ja tullut siihen tulokseen että MINULLA on narsistinen persoonallisuushäiriö 🙄 Että näin, tuli tämäkin nyt selville... Lieneekö tämän tyyppinen vastahyökkäys kovinkin tyypillistä, vai sattuuko tuo minun ex olemaan vain tavallista kierompi tapaus?
Phlox
Viestit: 6
Liittynyt: 28 Tammi 2021, 19:07

Re: Vieläkin jaksaa narsisti ex yllättää...

Viesti Kirjoittaja Phlox »

Käytännössä narsistista ei pääse hänen elinaikanaan eroon. Ainakaan jos on lapsia. Lapsille voi sanoa että isän käytös on huonoa, mutta narsisti-sanaa ei kannata narsistille sanoa.
Asiaa kannattaa purkaa täällä tai auttavissa puhelimissa ym, mutta sen itsensä kanssa ei kannata puhua mitään.
On hirveä pettymys kun me ei onnistuttu parina.
Ainoa tapa on hyväksyä asia. Oman vihan ja pettymyksen voi käsitellä muuten, mutta narsistin kanssa ei voi käsitellä hänen aiheuttamaansa pettymystä.
On hyväksyttävä että narsisti on narsisti, eikä muuksi muutu.
Narsisti ei muutu, ja siksi kaikenlainen kommunikointi sen kanssa on täysin turhaa ajanhukkaa.
Vastaa Viestiin